Mainos

Julia Kykkänen ja Juho Ojala mäkihypyn valopilkut

Julia Kykkänen sijoittui mäkihypyn kesä-gp -kilpailussa 13:nneksi Venäjän Tshaikovskissa. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon ylsi jälleen Sara Takanashi.

- Ihan perushyppäämistä, ei noilla hypyillä ihmeitä tehdä. Ehkä se sieltä tulee, Kykkänen tuumi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Valmentaja Kimmo Kykkänen sanoi, että harjoituksissa hyppääminen on ollut parempaakin.

- Hyvää se nyt oli, mutta ei niin rentoa ja hyvää mitä on ollut harjoituksissa. Tekniikassa on kaikki kunnossa, kun saa muutaman kisan alle, helpottaa. Ihan hyvällä mallilla ollaan tähän aikaan vuodesta, Kimmo Kykkänen sanoi.

Ojala taas pisteille

Juho Ojala kartutti pistetiliään mäkihypyn viikonlopun toisessa kilpailussa Tshaikovskissa. Lauantaina avauspisteensä ottanut 20-vuotias hyppääjä oli HS140-mäessä 29:s. Kilpailun voitti edellispäivän tapaan Norjan Kenneth Gangnes.

Ojalan hypyt kantoivat 113 ja 115 metriä.

- Se oli itsellekin vähän yllätys, mutta kun antaa vaan tulla selkärangasta, niin on helppoa kuin heinänteko, Ojala sanoi iloisena ja toivoi jatkossa vielä isompaa pistepottia.

Muista suomalaisista Antti Aalto oli 34:s ja Sebastian Klinga 41:s. Kesä-gp jatkuu Kazakstanin Almatyssä ensi viikonloppuna. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.