Mainos

Jukka Rasila on Aku Ankka!

Millaisia ovat freelance -näyttelijän ja monilahjakkuuden päivät? Jukka Rasila paljasti Millalle ja Minnalle salaisuuksia omista päivistään niin suosikkisarjojen kuvauksissa kuin vapaalla ja viihteelläkin.

Viikonlopun miesystävänä Millan ja Minnan vieraana oli Jukka Rasila. Haastattelussa Jukka kertoi Millalle ja Minnalle, että hänen päivänsä saattavat vaihdella hurjasti - toisinaan voi herätä klo 12, pelata viisi tuntia Pleikkaria, mennä saunaan ja suoraan nukkumaan. Toisinaan taas työpäivä saattaa alkaa klo 8 ja jatkua aina puoleen yöhön saakka.

Jukka kertoi Minnalle ja Millalle myös salaisen selviytymiskeinonsa: Hän ei nuku. Kuulemma useimpina öinä hän saattaa nukkua 4-5 tuntia, mutta kertoi myös katsoneensa dokumentin siitä mitä unen puute saattaa pahimmillaan aiheuttaa ja että se hieman huolestutti, ottaen huomioon ettei hän ole koskaan nukkunut juurikaan enempää.

Rasila kertoi juovansa "harmaata teetä": Kuumaa vettä, maitoa ja sokeria. Kahvinjuonnin Jukka sanoi lopettaneensa 9-vuotiaana - iässä jolloin moni ei ole edes vielä maistanut kahvia! Paheikseen Jukka mainitsi tupakanpolton ja valehtelun. Tupakasta on kuulemma yritetty päästä eroon hartaasti, mutta siinä näyttelijä ei ole toistaiseksi onnistunut.

Putous - instantnaurua tilauksesta

Uudesta Putous-sarjasta Jukka Rasila kertoi, että ohjelmassa nähdään sekä ennalta nauhoitettuja, että suoria osuuksia. Itse sketsejä näyttelijät ovat olleet mukana ideoimassa, mutta eivät loppujen lopuksi tiedä mitkä niistä toteutetaan, sillä se on yleisön ja katsojien päätettävissä. Mainoskatkoilla studioyleisö saa äänestää oman suosikkiaiheensa, josta tehdään katkon jälkeen sketsi suorassa lähetyksessä.

Ohjelmaa Rasila kommentoi näin: "Vähän ku käskettäis hypätä avantoon - ei tiedä onko vettä 40cm vai 40 metriä." Jännitystä ei kuulemma ole ilmassa, ainakaan niin paljon että tarvitsisi oksentaa kuten ennen teatterin ensi-iltaa.

Jukka Rasila on Suomen virallinen Aku Ankka!

Disney on hyväksynyt Mikon ääninäytteen vuonna 1993, ja siitä saakka hän on saanut tehdä Disneylle Aku Ankka -dubbauksia. Disneyn hahmoja ei saa dubata ilman yhtiön virallista hyväksyntää. Jokainen Disneyn hahmoja dubbaava joutuu siis hyväksyttämään ääninäytteensä Disney Co:n kautta. Jukka fanittaa Aku Ankkaa siinä määrin, että on tatuoinut Akun kuvan nilkkaansa.

Julmahuvin tekeminen uskomattoman hauskaa

Rasila kertoi haastattelussa, että tehdessään Venlan voittanutta Julmahuvia, he eivät kollegojensa kanssa miettineet varsinaisesti tuleeko siitä "Hitti", kuten eivät musiikin tekijätkään mieti biisejä tehdessään. Sarja kuitenkin menestyi hienosti ja palkittiin Montreaux´in pronssisella ruusulla vuonna 1997 voiton mentyä brittiläiselle huippusuositulle "The Fast Show´lle". Myös DVD -boksit myivät nopeasti loppuun.

Usein luullaan että Julmahuvin tekeminen täytyi olla uskomattoman hauskaa ja sitä se kuulemma olikin, mutta päivät olivat työntäyteisiä. Mm. Touko-Pouko -sketsit kuvattiin kaikki yhtenä päivänä ja Rasila kertoikin olleensa loppupäivästä siinä pisteessä että silmät eivät enää yksinkertaisesti pysyneet kierossa!

Kenen pokka ei pitänyt koskaan kuvauksissa? Kuuntele koko haastattelu!

Miesystävä Radio Novalla lauantaisin klo 14-15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.