Jukka Jaloselta herkullinen paljastus Patrik Laineesta – Leijonien johto avasi NHL-tähden tilannetta

MTV Tampereella Leijonien infotilaisuudessa: Mikko Lehtoselta tiukka vastaus SKA-kysymyksiin 5:43
MTV Tampereella Leijonien infotilaisuudessa: Mikko Lehtoselta tiukka vastaus SKA-kysymyksiin

Nähdäänkö kylän oma poika, NHL-tähtihyökkääjä Patrik Laine tämän kevään MM-kotikisoissa Tampereella? Se kysymys on nyt tapetilla. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen jakoi Laineesta herkullisen paljastuksen: halua on. Mutta se, nähdäänkö Laine kisoissa, on vielä oma juttunsa.

24-vuotiaan Laineen NHL-kausi päättyi runkosarjaan, kun hänen edustamansa Columbus Blue Jackets jäi rannalle kevään koitoksista. Tämän myötä Laine vapautui teorian tasolla Leijonien käyttöön.

Leijonien johto on käynyt Laineen kanssa keskusteluja.

– Tilanne ratkeaa varmaan tämän viikon aikana. Hän olisi selkeästi halukas tänne tulemaan, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen paljastaa MTV Urheilulle.

Kuviossa on vielä mutkia matkassa. Laine kun kärsi loukkaantumisista NHL:n runkosarjan lopulla.

– Hänen vammansa on ollut semmoinen, että se on ainakin toistaiseksi estänyt mukaan ilmoittautumisen. Katsotaan, että mitä sen suhteen tapahtuu, Jalonen toteaa.

– Tietenkin pitää varautua siihen, ettei hän pysty tulemaan. Sille ei voi sitten mitään. Sitten mennään niillä pelaajilla, jotka ovat lopullisessa joukkueessa mukana, Jalonen jatkaa.

Leijonien GM Jere Lehtinen muistuttaa myös Laineen sopimustilanteesta. Tähtihyökkääjän nykyinen kontrahti on katkolla kesäkuun lopussa.

– Toki häntä MM-kotikisat kiinnostavat. Vielä kun hän on Tampereelta kotoisin. Hän tekee oman ratkaisunsa. Se, että hän on terve, on ykkösjuttu. Otetaan sen suhteen kaikessa rauhassa tässä, Lehtinen toteaa.

Laine nakutti tällä kaudella NHL:ssä 56 otteluun tehot 26+30=56. Hänet on nähty edellisen kerran miesten MM-kisoissa keväällä 2016, jolloin hän pokkasi Leijonien kanssa MM-hopeaa.

Lue myös:

    Uusimmat