Jukka Hildén treenaa tanssia isovarvas murtuneena – myös kroppa on kovilla: "Olen ollut viikon jääsammiossa, kun joka paikkaa kolottaa"

9:02
Jukka Hildén täytti 40 vuotta!

Helsinkiin muuttanut Jukka Hildén vietti hiljattain 40-vuotissyntymäpäiviä.

Duudsoneista tuttu hurjapää Jukka Hildén  on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Hildénin tanssiparina nähdään Katri Mäkinen, joka luotsaa miehestä tanssitaiturin. Tähtipari vieraili Uutisaamussa kertomassa tanssitreeneistään, jotka ovat juuri alkaneet. Hildén kertoo haastattelussa, että hän treenaa tanssia isovarvas murtuneena 4-5 tuntia päivässä.

– On se kyllä kovaa puuhaa. Olen ollut viikon jääsammiossa, kun joka paikkaa kolottaa, Hildén naureskelee.

Hildén täytti hiljattain 40 vuotta. Hän on viettänyt viimeset viisi kuukautta vaimonsa Chachi Hildénin ja lasten kanssa aikaa Ähtärissä luonnonhelmassa. Duudsonit-tähti kertoo olevansa elämänsä kunnossa henkisesti.

– Olen henkisesti niin soiva tällä hetkellä. ei ole ikinä tuntunut näin hyvälle. Kun pakkopysähdys tuli sai oikeasti levättyä 40 vuoden kiireet ja stressit.

– Haluaisin nyt pitää kiinni jotenkin tästä seesteisyydestä, minkä olen saavuttanut Ähtärissä, niin etten ota liikaa. Aina aikaisemmin minulla on ollut liika palloja ilmassa ja monta projektia. Haluan nyt keskittyä seuraavat 40 vuotta siihen, että otan jonkun asian ja keskityn siihen ja teen sen tosissaan, mies kertoo.

Videolla Jukka kertoo, miten vietti 40-vuotissyntymäpäivään.

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot starttaavat Maikkarin superviikolla nauhoitetulla esittelyjaksolla lauantaina 5.9. klo 19.30.  Livelähetykset nähdään sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja