Jukka Hildénillä on edessään iso muutos – Ähtäri saa jäädä: "Muutamme Helsinkiin"

3:44
Jukka Hildén ja Katri Mäkinen haastattelussa.

Jukka Hildén on asunut perheensä kanssa keväästä asti Ähtärissä.

Duudsoneista tuttu hurjapää Jukka Hildén on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Hildénin tanssiparina nähdään Katri Mäkinen, joka luotsaa miehestä tanssitaiturin.

Hildén on naimisissa Chachin kanssa, joka on todellinen tanssitaituri. Kotona ei kuitenkaan tule olemaan yksityistunteja, sillä Chachi on ansioitunut street-tanssipuolella, eikä kilpatanssissa.

– Kotona on tuki ja turva sekä ymmärrys. Haluan tehdä perheeni ylpeäksi. Lähden kilpailemaan itseäni vastaan ja haluan olla tunteiden tulkki tanssilattialla, intohimoisesti kehollani kertoa tarinan. Katri kuorii minusta kuvailemani ihmisen. Onnea vaan, Hildén naureskelee.

Hildén lupailee, ettei Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdä pelleilyä lavalla.

– Lähdemme tekemään parhaamme, tavoittelemaan voittoa. Tanssi on niin arvokas ja elegantti laji, sillä arvokkuudella se pitää tehdä.

Hildén tuli perheensä kanssa Los Angelesista Suomeen huhtikuussa, kun koronapandemia alkoi. Perhe muutti Suomeen palattuaan Ähtäriin.

– Se mielenrauha ja taakka, joka putosi hartioilta, kun parkkeerasimme Ähtäriin. Tajusimme, kuinka hyvin meillä on asiat, saimme olla turvassa ja terveenä, Hildén kiittelee.

Miehellä alkaa maanantaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman harjoitukset.

– Muutamme nyt Helsinkiin. Emme ole vielä päättäneet, kauanko asumme Suomessa. Vuoden päästä katsomme, millainen tilanne on Jenkeissä. Sitten päätämme, mitä teemme.

– Olemme maailmankansalaisia, niin tulemme varmasti asumaan eri maissa. Suomi on aina kotimaa, ja maailman paras maa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja