Mainos

Jukka Haapalainen tanssikisan lopputuloksesta: Oikea pari voitti!

Tanssii Tähtien Kanssa -juhlakausi huipentui sunnuntain finaalilähetyksessä voittajaparin kruunaamiseen. Jukka Haapalaisen mukaan voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Tuomari Jukka Haapalainen kommentoi Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin lopputulosta lähetyksen jälkeen. Tanssituomarin mielestä voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen. 

– Ehdottomasti oikea pari voitti. Anna-Maija ja Matti Puro ovat olleet alusta yksi ennakkosuosikeista. Jos Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen olisivat voittaneet, niin ei sekään väärin olisi ollut.

– Kirsillä on ollut huikea kehityskaari ja se näkyi myös äänestystilanteessa, joka oli todella tiukka. Anna-Maija Tuokko voitti tanssitasonsa ansiosta. Hän on huikean lahjakas, ja pystynyt nostamaan tasoaan jopa siitä korkeasta lähtötasosta, Haapalainen sanoo. 

Jukka Haapalainen palaa vaimonsa Sirpan kanssa Lontooseen heti tanssiohjelman jälkeen. 

– Lähdemme huomenna Lontoon kotiimme. Valmistaudumme siellä isoon British open -turnaukseen. Meitä odottaa siellä italialaiset, kiinalaiset ja japanilaiset oppilaat, joita alamme kouluttamaan, Haapalainen kertoo. 

Hänen vaimonsa Sirpa toimii kisassa myös tuomarina. Haapalainen ja hänen vaimonsa Sirpa ovat voittaneet neljästi maailman arvostetuimman ammattilaisten latinalaistanssien British Open -kilpailut Blackpoolissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.