Mainos

Juice-elokuva herättää kiinnostusta – kirjailija toppuuttelee kohua

Juicesta elämäkerran kirjoittanut Antti Heikkinen korostaa, että muusikosta kertovasta elokuvasta on käyty keskustelua vasta ajatustasolla.

Antti Heikkisen kirjoittama Juice Leskisen elämäkerta Risainen elämä (Siltala) julkaistiin lokakuussa. Legendaarisen muusikon elämä on kerännyt paljon lukijoita ja Juicen tarina kiinnostaa nyt myös elokuvien tekijöitä.

Yle uutisoi tiistaina, että Juicesta olisi mahdollisesti tekeillä myös elokuva. MTV.fin tavoittama Heikkinen kuitenkin rauhoittelee, ettei mitään sopimusta elokuvan teosta ole ainakaan vielä tehty.

– On minua tuotantoyhtiön suunalta lähestytty ja olen puhunut aiheesta puhelun, mutta se nyt oli lähinnä ajatustasolla. Sellainen tuulessa leijuva ajatus, Heikkinen kuvailee.

– Varmasti joku jossain miettii Juicesta elokuvaa. Minulla on itse asiassa sellainen mielikuva, että sellaista olisi joskus jo suunniteltu. Jos elokuva on joskus tulossa, niin siitä sitten tiedotetaan. Katsotaan nyt rauhassa, jos joku lähettää ensin elokuvasäätiölle anomuksen, mutta mahdoton sanoa mitään vielä tässä vaiheessa, hän rauhoittelee.

Mikäli joku innostuu tekemään Juicesta elokuvan, ei Heikkinen luultavasti ehdi ainakaan pikaisella aikataululla olla mukana elokuvan teossa.

– Minulla on tässä kaksi kirjaa työstettävänä ensi syksyksi, ne kiinnostavat nyt eniten. Tosin eihän minulla ole mitään valtaa elokuvaan tai oikeuksia faktaan.

Heikkinen näkisi kuitenkin mielellään Juicen tarinan myös elokuvana. Myös monet Leskisen fanit ovat olleet innoissaan elokuvan mahdollisuuksista.

– Leskisen elämä on hieno tarina, on sitä leffoja turhemmistakin aiheista tehty. Toki 56 vuoden elämäntarinan tiivistäminen kahteen tuntiin voi olla haastavaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja