Mainos

Juhlaviikkojen Runo kotiin -tapahtuma tuo Kari Hotakaisen omaan olohuoneeseen

Helsingin juhlaviikkojen ja Runokuun yhteisten Runo kotiin –kirjallisuusiltojen yksityiskodit on valittu. Suomalaiset kärkikirjailijat esittävät puhuttelevia, kauniita ja hauskoja tekstejä kaikkiaan kahdeksassa kodissa eri puolilla Helsinkiä.

Ihmisten olohuoneisiin lähtevät kirjailijat Anja Erämaja, Kari Hotakainen, Olli Jalonen, Sanna Karlström, Tomi Kontio, Risto Oikarinen, Leena Parkkinen, Anja Snellman, Saila Susiluoto ja Ilpo Tiihonen. Osa kirjailijoista esiintyy säestäjän kanssa. Mukana ovat muusikot Jukka Orma, Merja Ikkelä ja Petra Lampinen.

Suurimpiin koteihin mahtuu kotiväen lisäksi 25 kuulijaa ja pienimpiinkin noin 13 kuulijan yleisö. Mukana on lapsiperheiden ja eläkeläisparien koteja, niin kerrostaloasuntoja kuin rintamamiestalokin. Joissakin kodeissa harrastetaan kirjallisuutta, mutta mukana on myös sellaisia, joiden kirjahylly on päässyt pölyttymään.

Esityspaikkojen tarkat osoitteet kerrotaan vain lipun ostaneille, mutta kodit sijaitsevat Käpylässä, Kontulassa, Katajanokalla, Herttoniemessä, Suomenlinnassa, Malminkartanossa, Kruununhaassa ja Töölössä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.