Juhannuksena hukkunut neljä ihmistä – tämä traagisista tapahtumista tiedetään: "Henkilö hyppäsi laiturilta, eikä noussut enää pintaan"

Neljä ihmistä on hukkunut tähän mennessä – tämä juhannuksen murheellisista tapauksista tiedetään nyt 3:42
Katso video: MTV Uutiset Live kävi läpi, mitä juhannuksen hukkumistapauksista tiedetään.

Hukkumisia on tapahtunut Kotkassa, Pälkäneellä, Espoossa ja Konnekoskella. 

Kotkassa kolmekymppinen mies hukkui Kymijokeen noin kello kahdelta yöllä lauantaina. 

Tutkinnanjohtaja Jyrki Hännisen mukaan vainaja löydettiin pelastuslaitoksen toimesta. Paikalla oli muutaman henkilön seurue, joka havaitsi miehen katoamisen. Poliisilla ei ole yksityiskohtaista tietoa seurueesta.

– Tapaukseen ei liity sillä tavalla mitään erikoista, minkä johdosta olisi syytä epäillä rikosta tai mitään rikokseen viittaavaa, sanoo Hänninen.

Hännisen mukaan ei ole epäilystä tai varmaa tietoa siitä, että tapaukseen liittyisi alkoholi.

Pirkanmaalla hukkunut yksi

Pirkanmaan Pälkäneellä hukkui perjantaina yksi henkilö. Tutkinnanjohtaja Markku Laakson mukaan henkilö oli kolmekymppinen, mutta hänen sukupuoltaan ei kerrota kuolemansyyntutkinnan vuoksi.

Hätäkeskus sai tapauksesta tiedon noin kello 22.40. Henkilö hyppäsi uimapaikan laiturilta veteen, jonka jälkeen hän ei noussut enää pintaan. 

Espoossa myös hukkumistapaus

Espoon Kivenlahdessa hukkui perjantaina illalla yksi henkilö. Rikoskomisario Ilmari Hallamaan mukaan henkilö oli eläkeikäinen nainen.

– Sivullinen henkilö soitti tilanteesta hätäkeskukseen, kertoo Hallamaa.

Hallamaan mukaan sivulliset yrittivät pelastaa naisen ja elvyttivät häntä tuloksetta. 

Rautalammilla hukkui illalla mies

Rautalammilla Konnekoskella hukkui perjantaina 81-vuotias kuopiolaismies. Hätäkeskus sai tilanteesta tehtävän kello 20.10.

Itä-Suomen poliisin mukaan mies oli havaittu virtaavassa vedessä. Tiedossa ei ole, liittyykö tapaukseen alkoholi.

Poliisin mukaan mies on ollut todennäköisesti liikkeellä yksin, mutta tätä ei voida vahvistaa tehtävän tiedoista. Pelastuslaitoksen yksikkö löysi miehen vedestä iltakahdeksan jälkeen. Poliisi ei pysty kommentoimaan tarkkaa tapahtumien kulkua.

Lue myös:

    Uusimmat