Veronica Verho paljasti, millaiset häät heille on Juhanin kanssa tulossa

Tällaiset häät Veronica Verholle tulee kesällä 2023 8:30
Katso videolta, miten Veronica Verhon ja Juhani Koskisen uusi perheenjäsen Teppo-koira on sopeutunut uuteen kotiinsa.

Veronica Verho paljasti, millaiset häät heille on Juhanin kanssa tulossa

Juontaja Veronica Verho on menossa naimisiin tulevana kesänä kihlattunsa Juhani Koskisen kanssa. Verho saapui 31. maaliskuuta Helsingin messukeskukseen juhlimaan vuotuista Radiogaalaa ja kertoi MTV Uutisille, miten on pohdiskellut tulevia häitään.

– Juuri eilen olin sohvalla ja mietin, että me olemme menossa naimisiin. Mitä? Kun varasimme hääpaikan, niin häihimme oli kaksi vuotta aikaa. Huomaan, että tuudittaudun siihen, että no mutta hei, siihen kaksi vuotta. Kohta huomaan, että siihen on vuosi ja puoli vuotta. Pitäisikö näiden asioiden eteen tehdä jotain? En ole vielä käynyt hääpukusovituksessa, eikä olla mietitty koristeita, Verho kertoi.

Naimisiinmenossa on Verhon mielestä ihanaa, että se on keskustelunaihe, joka herää monen kanssa, jotka ovat jo menneet naimisiin tai järjestäneet häät.

– Sieltä saa hyviä vinkkejä, mitä pitää muistaa. Häämme tulevat olemaan maalaisromanttiset, ja meillä on vanha lato, missä häät järjestetään. Se oli meidän molempien unelma.

Verho kertoi tehneensä Koskisen kanssa muutama viikko sitten listaa häävieraista.

– Katsoimme, että tässähän on jo 120 henkilöä. Mitäs sitten, kun emme olleet käyneet edes kaikkia kategorioita vielä siihen mennessä läpi, Verho kertoi ja viittasi siihen, että vieraita olisi tullut listalle vielä enemmän elämän eri vaiheista.

Verho totesi, että isot juhlat heille tulee joka tapauksessa.

Verho lopetti radiotyönsä NRJ:llä noin vuosi sitten.

– Se oli arkeni ja yksityiselämäni kannalta todella hyvä päätös. Olen ollut radiossa siitä syystä, että rakastan audiota, mutta nykyään sitä voi tehdä niin monella eri tavalla, Verho kertoi.

Katso videolta, miten Veronica Verhon ja Juhani Koskisen uusi perheenjäsen Teppo-koira on sopeutunut uuteen kotiinsa.

Lue myös:

    Uusimmat