Juha Perälän lähdöstä somemyrsky – Aamulypsyn fanit surevat: "Maailmani romuttui"

Jaajo Linnonmaa ei suostu kertomaan palkintojensa sijaintia 1:30
Jaajo Linnonmaa ei suostu kertomaan palkintojensa sijaintia

Juha Perälän päätöstä jättää Aamulypsy surraan ja tuetaan sosiaalisessa mediassa. 

Radiojuontaja Juha Perälä ilmoitti maanantaina 21. tammikuuta Instagram-tilillään päätöksestään jättää Suomipopin huippusuosittu Aamulypsy-radio-ohjelma. Perälä kertoo tämän viikon olevan hänelle toistaiseksi viimeinen Aamulypsyn parissa. 

–10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi, Perälä kirjoittaa Instagram-päivityksessään. 

Perälän ja Aamulypsyn ihailijat ovat kommentoineet miehen päivitystä runsaasti. Useat kertovat olevansa surullisia Perälän päätöksestä, mutta toivovat radiojuontajalle onnea tuleviin koitoksiin. 

– Ei, maailmani romuttui. Tsemppiä kuitenkin jatkoon, eräs kommentoija toteaa sydänemojin kera. 

– Aikansa kutakin, vai miten se oili. Hauskaa on ollut kuunnella ja seurata. Hatunnosto ja kiitokset.

– Nelly Furtadoa lainaten: Why do all good things come to an end?

Perälä juonsi huippusuosittua Aamulypsyä kymmenen vuoden ajan kollegoidensa Jaajo Linnonmaan ja Anni Hautalan kanssa. Linnonmaa julkaisi maanantaina Instagram-tilillään oman päivityksensä, jossa hän kertoi ymmärtävänsä täysin työkaverinsa päätöksen. 

– Kun ei ole vielä lapsia, niin nyt on hyvä hetki kiertää maailmaa ja miettiä sen tarjoamia mahdollisuuksia. Perälä on minulle työkaveri, mutta ennen kaikkea hyvä ystävä, joten näemme varmasti tulevaisuudessa edelleen viikottain. Toivottavasti se oma juttu löytyy ja jos se on tämä radio, niin kuin itse totesin, niin ovi on aika auki! 

Lue myös:

    Uusimmat