Jousimiehen vuosihoroskooppi 2022

Jousimiehen vuosihoroskooppi 2022: Rakkauselämäsi vie tänä vuonna paljon aikaasi, ja se aika on pois ystäviltäsi. Työssä korostuvat tänä vuonna erityisesti ihmisten väliset suhteet ja kommunikaatio.

Rakkaus

Vakiintuneet jousimiehet viettävät vuonna 2022 laatuaikaa kumppaninsa kanssa. Rakastutte toisiinne päivä päivältä vain lisää. Välillä huomaat silti miettiväsi, teetkö tarpeeksi parisuhteenne eteen, sillä sinusta voi tuntua, että kumppanisi antaa suhteellenne enemmän. Jos siltä tuntuu, tee asian eteen jotain. Pienillä sanoilla ja teoilla voi olla suuri merkitys rakkaallesi. Ihania yllätyksiäkään ei voi koskaan olla liikaa.

Seurustelevien jousimiehien elämä on täynnä tasapainoa ja yhteisymmärrystä, ja saatatte hyvinkin harkita yhteen muuttamista tai muuta suhteen virallistamista.

Sinkkujousimiehet etsivät kumppania välillä melkein epätoivoisesti. Seuraa sinä kyllä löydätkin ja deittailet välillä vähän liiankin vauhdikkaasti. Monen ihmisen tapaileminen samaan aikaan ei kuitenkaan nopeuta prosessia yhtään. Sen sijaan se tuo mielipahaa niin sinulle itsellesi kuin tapailemillesi henkilöillekin.

Unohda epätoivoinen rakkauden etsintä, niin saatat jo vuoden puolivälissä yllättäen kohdata ihmisen, jota tajuat etsineesi koko elämäsi. Sen jälkeen suhde eteneekin nopeasti vakavaksi seurusteluksi ja vielä enemmäksi.

Perhe

Perhe on sinulle tärkeä, mutta älä käytä heitä kaatopaikkana kaikelle kiukulle ja mielipahalle, jota olet kerännyt itseesi kodin ulkopuolella. Älä myöskään päästä ilmoille kaikkia ikäviä ajatuksia, joita tulee mieleesi. Tunteista on hyvä puhua, mutta sen voi tehdä hienotunteisemmin ja epäsuoremmin. Kokeile vaikka, niin huomaat.

Ystävät

Rakkauselämäsi vie tänä vuonna paljon aikaasi, ja se aika on pois ystäviltäsi. He voivat tuntea itsensä syystäkin hylätyiksi tai pelkiksi sivustakatsojiksi sinun elämässäsi. Muista, että mikään ystävyyssuhde ei säily kokonaan ilman yhteydenpitoa. Pieni elonmerkki silloin tällöin kiireisinäkin aikoina pitää ystävyyssuhteet hengissä.

Työ ja ura

Työssä korostuvat tänä vuonna erityisesti ihmisten väliset suhteet ja kommunikaatio.

Varaudu siihen, että työkavereiden kanssa voi syntyä välillä yhteentörmäyksiä. Ne ratkeavat parhaiten, kun joustat ja olet valmis kompromisseihin. Joskus se kannattaa, vaikka tietäisitkin olevasi oikeassa. Yritä myös katsoa asioita muiden näkökulmasta.  Se auttaa sinua näkemään asiat uudella tavalla ja myös toimimaan jatkossa toisin.

Raha

Raha ei aiheuta sinulle ihmeemmin huolia tänä vuonna. Oikeastaan sinun raha-asiasi sujuvat varsin mallikkaasti, ja voit nauttia taloudellisesta tasapainosta. Vältä kuitenkin liian impulsiivista rahankäyttöä, jotta rahatilanteesi pysyisi hyvänä myös jatkossa.

Opiskelu

Sinun opintosi eivät suju tänä vuonna aivan niin hyvin kuin toivoisit. Tiedät itsekin, että pystyisit paljon parempaan. Älä jätä taitojasi käyttämättä, sillä määrätietoisuutesi ja sinnikkyytesi avulla voit saavuttaa ihan mitä tahansa. Ota itseäsi niskasta kiinni.

Terveys ja hyvinvointi

Kiinnitä tänä vuonna erityistä huomiota siihen mitä syöt, niin pysyt terveenä ja vastustuskykyisenä. Liikunta yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon on hyvinvoinnin perusta. Älä kuitenkaan rehki liikaa, äläkä aseta itsellesi liian korkeita tavoitteita, ellet sitten satu olemaan kilpaurheilija.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat