Jousimiehen vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Rakkaus

Vuosi tuo mukanaan rakkautta ja intohimoa. Kesä on rakkauden aikaa, ja silloin mahdollisuudet kumppanin löytämiseen ovatkin parhaat. Avioliitto tai saman katon alle muuttaminen voi olla luvassa vielä tämän vuoden aikana.

Saatat joutua tilanteeseen, jossa sinun on välttämätöntä tehdä päätös, joka voi muuttaa koko elämäsi. Oikean ratkaisun tekeminen voi olla todella vaikeaa. Tee se sydämesi ääntä kuunnellen ja jätä liika järki sivuun.

Parisuhteessa elävien vuosi sujuu auvoisasti kumppanin ja perheen parissa. Pieniä riitoja saattaa toki ilmetä, mutta ongelmat ratkeavat nopeasti ja elämä jatkuu entistä seesteisempänä. Anteeksiantaminen ja unohtaminen ovat tärkeitä taitoja parisuhteessa.

Työ ja ura

Työ vaatii sinulta tänä vuonna paljon, mutta se myös antaa paljon. Sinulla on kunnianhimoa, ja haluat onnistua töissäsi aina vain paremmin. Sinun on näytettävä taitosi ja kykysi, jotta voit saada niistä tunnustusta.

Olet valmis taistelemaan päästäksesi eteenpäin ja menestyäksesi. Voit joutua varsin kovienkin työpaineiden alaiseksi, mutta onneksi vuoden edetessä tilanne helpottaa.

Solmit vuoden aikana kontakteja tärkeisiin ihmisiin, ja niistä on varmasti sinulle hyötyä tulevaisuudessa. Ylennys, tai jonkinlainen muu parannus työolosuhteisiin, voi myös olla mahdollinen, ja voipa kyseessä olla kokonaan uusi työpaikkakin.

Raha-asiat

Tulosi saattavat nousta vuoden aikana. Se lisää myös itseluottamustasi ja mahdollistaa myös jonkin suuremman hankinnan tekemisen. Kyseessä voi olla esimerkiksi uuden asunnon ostaminen tai nykyisen asunnon remontoiminen. Älä tee liian nopeita rahaan liittyviä päätöksiä, vaan harkitse ja tarkastele asioita eri puolilta.

Joillakin jousimiehillä voivat yllättävät menot saada talouden järkkymään. Läheistesi avulla selviät kuitenkin ahdingosta, ja hymy palaa jälleen huulillesi. Yritä kuitenkin olla tuhlaamatta rahojasi asioihin, joita ilmankin tulet toimeen.

Terveys

Terveytesi on oikein hyvä alkuvuoden ajan. Jos jotain pientä vaivaa ilmeneekin, toivut siitä nopeasti. Vuoden loppupuolella tunnet fyysisten voimiesi olevan vähissä. Älä rasita itseäsi tarpeettomasti, vaan anna kehosi toipua ja kerätä uutta energiaa. Kuuntele kehoasi, äläkä pane sitä liian koville. Tee vain sellaista mistä kehosikin pitää.

Haaveet

Sinulla on suuria unelmia tämän vuoden varalle. Sinun voi kuitenkin olla vaikeaa muuttaa unelmiasi todellisuudeksi, sillä et osaa aggressiivisesti tavoitella haluamaasi. Jos kuitenkin jäät vain odottamaan, onni ja unelmat kulkevat ohitsesi.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa tänä vuonna kuunnella sydämesi ääntä ihmissuhteissa. Liiallinen järjen käyttö voi saada sinut tekemään päätöksiä, joita tulet myöhemmin katumaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja