Joulun 2013 himotuimmat ja myydyimmät lahjat kokkaajille

Yleiskone jyllää myydyimpien kodinkoneiden listoilla vuodesta toiseen, mutta lyökö tänä vuonna läpi esimerkiksi Sous Vide-, matalalämpökypsennyslaite tai pastakone?

Gigantti suosittaa kotikokeille Sous Vide-laitetta, CrockPot-haudutuspataa tai yleiskonetta. Joulupuuron ja kastikkeiden valmistusta helpottaa ladattavalla akulla varustettu automaattinen sekoittaja, jota kuulemma Gordon Ramsaykin käyttää.

– Jäätelön ystäville löytyy pehmismukista kompressorijäähdytteiseen jäätelökoneeseen, toteaa Gigantin Product Manager Antti Pakarinen.

Kahvimyllyä suositellaan Stockmannin verkkokaupassa, ja ostetuimpien joukosta löytyy maidonvaahdotin.

Merituulin Mustasta Pörssistä puolestaan vinkataan, että värikkäät kodinkoneet olisivat tämän vuoden juttu. Lopullista läpimurtoa povataan myös kapselikahvikoneille. Ylipäänsä perinteisen yleiskoneen menekki puhuu ruoanlaiton suosion kasvun puolesta.

Merituulin Mustan Pörssin kaltaisia trendejä löytyy myös Prisman verkkokaupasta, jonka myydyimmät kodinkoneet ovat yleiskone ja kapselikahvikone.

Verkkokauppa.comin suosituimpien grillaus- ja kokkaustuotteiden listalta löytyvät tällä hetkellä muun muassa pastakone ja automaattinen sekoittaja.

Lähteet: Antti Pakarinen/Gigantti, Denis Hakkarainen/Musta Pörssi Merituuli Prisma, Stockmann ja Verkkokauppa.com

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat