Joulu television edessä? Nappaa tästä parhaat leffavinkit

Jouluna on aikaa rentoutua ja katsoa elokuvia perheen kesken. Nappaa tästä MTV Uutisten vinkit parhaimmista jouluelokuvista!

Räiskyvää toimintaa vai romanttista suhdedraamaa? Jouluna on aikaa rentoutua perheen kesken, vaikka elokuvia katsoen. Listasimme elokuvat, jotka sopivat parhaiten joulun tunnelmaan.

Jouluprinssi-elokuva nousi vuonna 2017 yllätyshitiksi Netflixissä. Netflix US myös twiittasi, että jopa 53 ihmistä katsoivat romanttisen joululeffan joka päivä 18 päivän ajan.

Ihmeellinen elämä on oikea klassikoiden klassikko vuodelta 1946. Frank Capran luoma elokuva antaa toivoa ja kertoo joulullekin ominaisista ihmeistä, joita elämä tarjoaa.

Bridget Jones – elämäni sinkkuna -elokuvassa päiväkirjaa pitävä Bridget on turhautunut ulkomuotoonsa, sinkkuuteen ja juomiseen. Hän päättää muuttaa elämänsä kertaheitolla.

Napapiirin sankarit on suomalainen seikkailukomedia digiboxin metsästyksestä. Uppoudu suomalaisen miehen sisäisestä sankaruuteen talvimaiseman keskellä.

Rakkautta vain tuo romantiikkaa keskelle joulua, kun kymmenen ihmiskohtaloa kietoutuu yhteen.

Huippunäyttelijöiden tähdittämässä Holiday kaksi toisilleen tuntematonta, elämäänsä kyllästynyttä naista on täydellisen irtioton tarpeessa. Luvassa onkin romantiikkaa kahdella mantereella!

Rare Exports on suomalainen elokuva, joka kertoo hieman erilaisen tarinan joulupukista.

Elf on komedia tontusta, joka ei olekaan sitä, mitä luulee. 

Joulupuu on kärvennetty. Jouluna on kiire, ja kaaos vaanii tietenkin nurkan takana. Tämä Chevy Chasen elokuva vuodelta 1989 on nauruhermoja kutkuttava. 

Ysärileffassa Mutta mitä tapahtui joulupukille? joulupukille käy kalpaten. 

Isäni on Turbomies on jouluklassikko. Komediassa Arnold Schwarzenegger metsästää pojalleen joulun suosituinta lahjaa, Turbomiestä ja muuntautuu itse matkan varrella poikansa idoliksi.

Joulupukki ja noitarumpu perustuu Mauri Kunnaksen samannimiseen kirjaan. Kokoperheen elokuva on täynnä jännittäviä käänteitä ja lämpimiä hetki.

Lumiukko on kuulunut jo vuosikausia monien jouluperinteisiin.Pitäähän Walking in the Air -kappale kuulla ainakin kerran joulun aikana.

Palkittu Napapiirin pikajuna on vuonna 2004 julkaistu animaatioelokuva. Pääosahahmolle äänensä on antanut Tom Hanks! 

Pahansuopa The Grinch varastaa joulun. Pääosassa koomikko Jim Carrey.

Yksin kotona -elokuvat. Ysäriklassikoissa Kevin unohdetaan kotiin ja poika antaa pahiksille köniin. 

Die Hard – Vain kuolleen ruumiini yli on Bruce Willisin jouluklassikko toiminta elokuvista pitäville.

Paha pukki on elokuva heille, joita joulun söpöys kyllästyttää. Tämä pukki ei kilttejä lapsia kaipaa.

Painajainen ennen joulua on Tim Burtonin tuottama animaatio. Elokuvassa halloweeniin kyllästyneet fantasiahahmot päättävät varastaa joulun.

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. 

Lue myös:

    Uusimmat