Joukon yhden miehen bändi aiheuttaa hilpeyttä tuomareissa – mies yllättää riisumalla housunsa esityksen lopussa

2:08
Katso videolta Joukon musiikkiesitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 21.2. nähdään kolmas esikarsintajakso. Kolmannessa jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja. He ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Kolmannessa esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan erikoisesta musiikkiesityksestä. Yhden miehen bändillä sisään tullut Jouko esittää Leevi and the Leavingsin Pohjois-Karjala -kappaleen. Vauhdikas esitys aiheuttaa hilpeyttä tuomaristossa ja mies yllättää lopuksi heivaamalla "farkkunsa" kappaleen sanojen mukaisesti. 

Seinäjoella varttunut Jouko on asunut Tampereella vaimonsa kanssa vuodesta 1992. Jouko opiskeli aikanaan Jyväskylässä liikuntatieteitä, mutta liikunnan opettajan töitä Jouko ei ole kuitenkaan päivääkään tehnyt, vaan on elättänyt itsensä aina muusikkona. 

23-vuotiaana Jouko ohjasi kesäsiirtolaa, jossa hän huomasi, ettei 10-vuotiaille lapsille oltu kirjotettu hyvää musiikkia. Jouko alkoikin kirjottaa takapulpetin pojista ja etupulpetin tytöistä ja hammasraudoista, ja perusti rockbändin nimeltään Takapulpetin pojat. Bändi työllisti Joukoa käytännössä koko 80-luvun ajan, kunnes Pekka Ruuska pyysi bändistä muutamaa soittajaa omaan yhtyeeseensä, ja sille tielle ne muusikot jäivätkin. 

Siitä lähti ajatus yhden miehen bändistä. Hän soitti ensin seisten niin, että rummut olivat lattialla ja kitarassa oli bassokieli, mutta koronan aikaan Jouko alkoi kehitellä tepastelubändiä, joka toimii narujen avulla. Narut mahdollistavat tepastelun soittamisen lomassa. Yleisön palaute onkin parhaimmillaan juuri sellaista, että silmät kiinni laittaessa heistä kuulostaa siltä, kuin lavalla olisi kokonainen bändi. Jouko soittaa myös rumpuja lastenbändi Herra Heinämäen lato-orkesterissa.

Yoututuben kautta Jouko on lähtenyt tavoittelemaan kansainvälistä uraa tepastelubändillään. Youtubessa hän esiintyy The Walkin Finn Man Band -nimellä. Talentissa Jouko kulkee nimellä Yhden Joukon Yhtye, jolloin nimi kattaa kaikki mahdolliset soittoasennot tepastelusta seisomiseen. Vanhetessaan Jouko ajatteli kehittää vielä makuusoittoasennon, jotta voisi soittaa mahdollisimman pitkään.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja