Josh Duhamel paljastaa syyn, miksi he päätyivät Fergien kanssa eroon: "Minulla ei ole jäänyt mitään hampaankoloon"

Näyttelijä Josh Duhamel ja laulaja Fergie erosivat vuonna 2017.

Näyttelijä Josh Duhamel avautui 4. lokakuuta julkaistussa In Depth with Graham Besinger -haastattelussa suhteestaan ja erostaan ex-vaimonsa laulaja Fergien kanssa. 

– Olemme molemmat samaa mieltä siitä, että olemme vain hyvin erilaisia. Ja teimme mahtavan pojan. Tulemme hyvin toimeen ja saamme kasvattaa hänet ilman mitään katkeruutta, Duhamel kertoi. 

Duhamel ja Fergie erosivat vuonna 2017 oltuaan avioliitossa kahdeksan vuotta. Heidän poikansa Axl on nyt 10-vuotias. 

Elämä jatkuvassa valokeilassa vaati parisuhteelta veronsa. 

– En usko, että olen koskaan todellakaan viihtynyt sen (valtavan julkisuuden) kanssa. Se oli paljon. Kaipasin yksinkertaisuutta ja sitä, kuka todella olen. En vain ole kaveri, joka viihtyy punaisilla matoilla ja kaikessa Hollywood-meiningissä. En vihaa sitä, olen siinä parempi nyt, mutta kesti kauan, ennen kuin tunsin todella kuuluvani ja sopivani joukkoon. Tiedätkö Hollywood ja Los Angeles, koko elämäntapa voi imeä sinusta elämän, jos et ole varovainen, Duhamel kertoi. 

Duhamel ei kadu Fergien kanssa viettämäänsä aikaa, ja hän on tehnyt rauhan sen osan kanssa elämästään.

– Hänellä ja minulla on loistava suhde. Kasvatamme molemmat poikaa yhdessä. Eikä siinä ole mitään vikaa. Meillä oli itse asiassa hauskaa, mutta mielestäni me vain kasvoimme toisistamme erilleen ja meillä oli hyvin erilaiset kiinnostuksenkohteet. Mutta minulla ei ole jäänyt mitään hampaankoloon. Olen todella onnekas, että hän on kiltti ihminen, Duhamel kertoi. 

Duhamel kertoi, että heidän poikansa yhteisvanhemmuus on ollut helppoa, koska heillä kahdella on aina ollut samat tavoitteet. Sekä Duhamelin että Fergien vanhemmat ovat molemmat eronneet, eivätkä he tulleet hyvin toimeen. Sen takia ex-pariskunta ei ole halunnut heidän poikansa käydä samaa läpi. He ovat halunneet luoda pojalleen helpon paikan, joka ei ole kiusallinen, epämukava tai täynnä paineita. 

Axlista tulee isoveli, sillä Duhamel ja hänen nykyinen vaimonsa Audra Mari Duhamel odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. 

Duhamel on tunnettu muun muassa Las Vegas -tv-sarjasta, jota esitettiin 2003–2008. Fergie tunnetaan erityisesti Black Eyed Peas -yhtyeen laulajana.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat