José Mourinho sai haluamansa – Tottenham vahvisti jo kesän seitsemännen pelaajahankintansa

Englannin Valioliigassa pelaava Tottenham tiedotti perjantai-iltana, että se on hankkinut keskuspuolustaja Joe Rodonin Swansea Citystä viisivuotisella sopimuksella. Kyseessä on lontoolaisseuran seitsemäs pelaajahankinta kesän 2020 siirtoikkunassa.

Mediatietojen mukaan Rodon, 22, siirtyy Tottenhamiin noin 16,5 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Walesin maajoukkuepuolustaja on edustanut koko uransa Swanseaa, joka pelaa tällä hetkellä Englannin Mestaruussarjassa.

Vaikka kansainvälinen siirtoikkuna sulkeutui jo lokakuun alussa, oli valioliigaseuroilla lupa hankkia uusia pelaajia Englannin alemmilta sarjatasoilta perjantai-iltaan asti. Tottenham-manageri José Mourinho tarvitsi mielestään vielä uuden topparin ja sai haluamansa juuri ennen kansallisen siirtoikkunan sulkeutumista.

Tottenham on aiemmin tänä kesänä vahvistanut joukkuettaan Gareth Balella, Sergio Reguilónilla, Matt Dohertylla, Pierre-Emerick Höjbjergillä, Carlos Vinícuksella ja Joe Hartilla. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa kuudentena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja