Jos sinulle kerrotaan salaisuus, jota et saa kertoa kenellekään, kenelle kerrot sen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Jos sinulle kerrotaan salaisuus, jota et saa kertoa kenellekään, niin kenelle kerrot sen?" kysyy nimetön.

Näin naiset vastasivat

"Aviomiehelleni."
– 47, naimisissa

"Kerron aviopuolisolleni aivan kaiken."
– 28, naimisissa

"En kenellekään!"
​​​​​​​– 46, sinkku

"Riippuu salaisuudesta. Monet asiat kerron äidilleni niin, että jätän nimet mainitsematta. Joitakin asioita kerron kumppanilleni, hänellekin nimettömänä. Raskauksista en perinteisesti ole kertonut kellekään, jos ne on minulle uskottu ensin."
– 32, parisuhteessa

"Jos ystäväni kertoo minulle salaisuuden ja vannottaa, etten saa kertoa sitä kenellekään, niin en sitä myöskään kerro. Poikkeus saattaa olla, jos salaisuus on jotenkin sellainen, että jää painamaan mieltäni, niin saatan puhua siitä esimerkiksi siskolleni, varsinkin, jos hän ei kyseisen salaisuuden kertojaa tunne. Mutta pääsääntöisesti salaisuus on salaisuus, eikä sitä kerrota muille."
– 35, sinkku

"Riippuu tilanteesta. Joitain asioita en kerro kenellekään. Joskus saatan kertoa ystävälle, joka ei itse tunne salaisuuden minulle kertonutta. Pääsääntöisesti en kuitenkaan ikinä kerro salaisuutta kenellekään, jos minulle erikseen sanotaan, ettei siitä saa puhua."
– 32, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Miksi en saa koskaan orgasmia yhdynnässä, mutta masturboidessa saan?" kyselee nimimerkki Nainen57.


***


Lue myös:

    Uusimmat