"Jos he voivat sanoa olevansa naisia, minä voin palauttaa neitsyyteni" – supermallin outo tilitys johti potkuihin: Sitten tapahtui jotain vielä oudompaa

Kovat kommentit sukupuolivähemmistöjä kohtaan saivat supermallin pakan sekaisin. 

Supermalli Carissa Pinkstonin ura koki kovan kolauksen, kun nuori nainen päästeli sammakoita suustaan Facebook-julkaisuissaan. Pinkston lyttäsi julkaisuissa transsukupuolisten sukupuoli-identiteetin. 

– Transsukupuolisuus ei tee sinusta naista. Se tekee sinusta vain transsukupuolisen, hän kirjoitti toukokuussa. 

– Haluan perua sanani, koska jos he voivat sanoa olevansa naisia, minä voin palauttaa neitsyyteni, hän jatkoi aiheesta kesäkuun alussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Postausten seurauksena Pinkston on saanut lähtöpassit mallitoimistostaan. Hän oli ehtinyt työskennellä muun muassa Marc Jacobsin sekä Savage x Fentyn leivissä. 

Mietittyään sanomisiaan malli päätti tehdä täyskäännöksen ja kirjoitti lopulta hämmentävän ulostulon. 

– En ollut vielä valmis tulemaan ulos kaapista, mutta tänään sain potkut ja olen saanut vihapostia ja tappouhkauksia, joten minun on pakko kertoa totuus, hän ilmoitti. 

– Olen transsukupuolinen. Muutuin hyvin nuorena ja olen elänyt naisena siitä asti. Se on ollut hyvin vaikeaa, mutta se, mitä sanoin transnaisista on suora kuvaus omasta epävarmuudestani, ja olen sittemmin ymmärtänyt, että olen nainen... Me kaikki olemme!

Kelkka kääntyi uudelleen

Twitterissä viestiä ei nielty. Eräs käyttäjä sanoo tuntevansa Pinkstonin ja ilmoittaa, että tämän väite on perätön. Hämmentyneet seuraajat ja ystävät ihmettelivät uutista. 

Lopulta Pinkston kirjoitti uuden julkaisun, jossa pyysi anteeksi valehdeltuaan sukupuoli-identiteetistään. 

– Panikoin ja luulin, että voisin jotenkin helpottaa tilannettani, mutta näköjään olen vain pahentanut asioita, hän sanoi. 

– Olen todella pahoillani. Olen vasta 20-vuotias ja olen vain ihminen.

Sittemmin Pinkston on poistanut kaikki alkuperäiset julkaisut. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat