Instagram piilotti tykkäykset, somevaikuttaja Mikaela julkaisi itkuisen videon ja hermostui "Tämä on oikeaa työtä!"

Instagram päätti piilottaa tykkäykset kuudessa maassa heinäkuun puolessa välissä. Pian sen jälkeen australialainen somevaikuttaja Mikaela Testa julkaisi videon, jossa itkien väitti kärsivänsä tästä muutoksesta. Videon saama palaute sai hänet lopullisesti hermostumaan. 

Australialainen somevaikuttaja Mikaela Testa romahti saatuaan kuulla Instagramin päätöksestä piilottaa kuvien tykkäykset.  Mikaelalla on Instagramissa noin 50 000 seuraajaa. Somevaikuttajien elämään ja elinkeinoon tykkäysten piilottaminen voi vaikuttaa suoraan, sillä ilman tykkäyksiä vaikuttajien suosio ei ole niin näkyvää kuin ennen. 

Mikaelan itkuisen videon voit katsoa muun muassa täältä.

Rajua palautetta 

Väite ei saanut pelkästään sympatiaa heräämään. Facebookin käyttäjät antoivat naiselle suoraa palautetta, eikä pelkästään ystävälliseen sävyyn. 

– Tervetuloa todelliseen maailmaan, yksi seuraaja kommentoi. 

– Hanki elämä ja oikea työ, toinen käyttäjä kirjoitti. 

Testa vastasi palautteeseen Facebook-sivuillaan.

– Tämä on oikeaa työtä, somevaikuttajat tekevät paljon oman työnsä eteen, Testa latasi takaisin. 

 

– Instagram piilotti tykkäykset parantaakseen käyttäjiensä mielenterveyttä, mutta en usko sen olevan totta. Oikeasti he haluavat niin vaikuttaa rahavirtoihin ja saada itse enemmän rahaa. He eivät välitä tunteistasi, Testa väittää postauksessaan.

Samalla Testa sanoi haluavansa pitää taukoa Instagramista ja olevansa poissa sieltä ehkäpä pari viikkoa. 

Päivää myöhemmin Testa kuitenkin julkaisi kuvan itsestään punaisessa hameessa todeten "välirikko on ohi". Mikaelan tili on yksityinen Instagramissa, joten kuvia pääsee katsomaan vain seuraamalla häntä. 

Lue myös:

    Uusimmat