Mainos

Jorma Ollila: Tiesin heti kuka Diilin voittaa

Huomenta Suomen 20-vuotis -juhlalähetykseen aamulla saapunut Nokian ja Shellin hallitusten puheenjohtaja Jorma Ollila oli heti kärryillä mediamaailman puheenaiheista.

- Tiesin eilen heti kuka Diilin voittaa. Kymmenen minuuttia meni, ja voittaja oli minulle selvä. Vaimo tiesi myös, sanoi hyväntuulinen Ollila.

- Hjallis Harkimon perustelut olivat hyvät ja olen samaa mieltä: voittaja ei puhu pahaa muista. Sosiaalinen, tulee toimeen kaikkien kanssa, sanoi Ollila.

- En katsonut ohjelmaa työhönottomielessä, vaan ihan muilla perusteilla, torjui Ollila kysymyksen siitä palkkaisiko hän Diilin voittaneen Antti Seppisen töihin.

Hän kertoo saaneensa lapsiltaan kehotuksen katsoa Diilin viimeinen jakso, jotta olisi aamun aiheista selvillä.

Ollilan aamujumppa jäi väliin

Matkapuhelinjätti Nokian entinen toimitusjohtaja Jorma Ollila sanoi tarkistaneensa Nokian viestinnästä oman mielikuvansa oikeaksi: hän ei ole koskaan aiemmin ollut Huomenta Suomen vieraana.

- Minulla on tiukat aamurutiinit ja haluan tehdä tietyt työt aamulla pois alta, ja keskittyä hörhötyksiin myöhemmin, hyväntuulinen Ollila naureskeli.

- Herätyskello soi kello 5.50, sitten luen aamun lehdet ja teen aamujumpan.

- Tänä aamuna oli sama rutiini, mutta aamujumppa jäi väliin, sanoi kello 7.15 Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut Ollila.

Samassa Huomenta Suomen studiosta käveli ulos Big Brotherin voittaja Aso.

- Ai tuoko se on se Big Brotherin kaveri, Ollila tiesi heti kenestä on kyse, kun Aso paistatteli salamavalojen räiskeessä.

-Talouden muutokset tulevat nyt nopeammin ja yllätyksellisempinä kuin 1990-luvulla, sanoo Jorma Ollila. (Huomenta Suomi 1.12.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.