Jonne Virtanen kuittasi voimillaan kehuskelleelle Ben Bloodille: "Hän ei pysähdy asemallani"

TPS:n SM-liigajoukkueen hyökkääjä Jonne Virtanen on tunnettu sujuvasanaisena veijarina kaukalossa, pukukopissa ja sosiaalisessa mediassa. Hyökkääjäkolossin viimeisin sulka somehattuun on  kuitti Tapparan Ben Bloodille, joka pullisteli Twitterissä Kärpät-ottelun taklauksellaan. 

Tapahtumasarja sai alkunsa, kun Tapparan Ben Blood taklasi Kärppien nuorta ja hentoista Joona Huttulaa, joka lensi katolleen. Blood kehuskeli voimillaan ja jatkoi voimiensa tunnossa vielä Twitterissäkin. 

– Pois raitelta, kun juna tulee, Blood heitti ja kehuskeli olevansa SM-liigan vahvin jätkä neljättä vuotta. 

Tällaiset kommentit ovat Jonne Virtaselle takuuvarmaa hiiltä kuumana puksuttavaan höyrymoottoriin. Hänkin on niitä miehiä, jotka eivät resiinalla suostu tahkoamaan. 

– Olen odottanut junaa neljä vuotta, mutta se ei ole koskaan pysähtynyt asemallani, Virtanen heitti vihjaillen vahvasti, että hän on se konduktrööri, joka määrää matkan tahdin. 

"Monsterimonni" kuvailee itseään Twitterin esittelyssä seuraavasti: Sanavalmis raskassarjalainen. Lähes kaksimetrinen ja miltei 120-kiloinen atleetti! Tällä junakommentillaan Virtanen lunasti taas vähän enemmän kuvauksensa lupausta. 

Miten käy lunastuksen kanssa jäällä? Kumman junassa on enemmän höyryä, Virtasen vai Bloodin? Ehkä se selviää joskus, jos yhteinen asema löytyy.

Matkaliput on nyt ainakin tilattu. 

Lue myös:

    Uusimmat