Kulttipelaaja tykitti kovaa tekstiä TPS:n touhusta: "Rupeaa olemaan jo niin huikeita tarinoita case Virtasesta, että huh!"

Jääkiekon SM-liigaseura TPS:n tiedotuslinja Jonne Virtasta koskien on sekä ihmetyttänyt että herättänyt kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Nyt sanaisen arkkunsa on avannut kulttihyökkääjä Tuomas Vänttinen.

TPS tiedotti maanantaina, että Jonne Virtanen on vapautettu "toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta". Turkulaisseura ilmoitti perään ytimekkäästi, että "asia käsitellään seuran sisäisesti".

On kuitenkin selvää, että asiaa käsitellään kuitenkin kaikkialla muuallakin, kun kyseessä on Virtasen profiililla varustettu värikäs ja nimekäs pelaaja. Sosiaalisessa mediassa on kummasteltu, miksei TPS kerro tapauksen taustoista tarkemmin, ja samaan aikaan Virtasesta on levinnyt ilmoille jos jonkinlaisia villejä huhuja.

– Nyt rupee olee jo mun korvaankin niiiiin huikeita tarinoita case Virtasesta et huh!! Hienoja värikkäitä juttuja liikkuu kylillä ja suurin osa uskookin vielä näihin. Hienoo timpurointia meidän ylimmän sarjatason joukkueejohdolta, Tuomas Vänttinen kirjoitti Twitterissä ja lisäsi perään hashtagin #tps.

Vänttiselle kommentoitiin, että myös pelaajalla on vastuu omista toimistaan. Vänttinen allekirjoitti tämän, mutta käänsi sen jälkeen tikarin takaisin TPS:n tiedottamiseen.

– Ehdottomasti on vastuu siitä mitä ikinä onkaan tapahtunut. Puhuin vaan siitä että miten tämä on tiedotettu päin persettä. Kaikki voi keksiä tällä hetkellä oman version tapahtuneesta, Vänttinen kritisoi.

Väriläiskänä Virtasen tavoin tunnettu Vänttinen edusti viime kaudella italialais- ja unkarilaisseuroja. SM-liigassa hän on aiemmin urallaan pelannut SaiPassa, JYPissä, Tapparassa, HPK:ssä ja Sportissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja