Jonne Aaron toteuttaa haaveensa: Rakennan kotiini levytysstudion

Jonne Aaron esiintyy torstai-iltana Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

MTV.fi tapasi laulajan ennen lähetyksen alkua.

– On kunnia-asia olla täällä musiikkivieraana. Hyvä fiilis esittää Ota mut -biisi, Jonne fiilisteli.

Helmikuussa Jonne Aaron kertoi Iskelmägaalassa saaneensa vanhan asuntonsa myytyä. Nykyään muusikko asuu Länsi-Tampereella ja remontoi parhaillaan uutta asuntoaan. Uudessa kodissa Jonne aikoo tosissaan yhdistää työnteon ja vapaa-ajan.

– Teen kotiin parhaillaan studioita, olisi tarkoitus tehdä tulevia levytyksiä sitten kotoa käsin. Se on ollut jo pitkään haaveena, nyt toteutan sen. Kaikki tila kodissa tulee siis tarpeeseen, tyhjää tilaa ei ole.

Jonne Aaron kuvaileekin kotistudion luovan työntekoon aivan uuden, rennomman tunnelman.

–  Olen aina tehnyt töitä kotona ja nyt haluan tehdä niitä kokonaisvaltaisesti ihan alun kirjoitusprosessista levytykseen asti. Kotoisa studio on tärkeä, koska usein studiot ovat kliinisiä ja siellä on myös sellainen olo, että kello koko ajan juoksee.

– Sitten olisi tarkoitus kutsua sinne kaikki kanssamuusikot ja muut ihmiset ympäriltä sinne viihtyvään.

Laulaja suunnitteleekin kutsuvansa kollegansa mukaan studioon työskentelemään. Ahkerasti tien päällä oleva Jonne korostaa muun muassa kodin mukavuuden tärkeyttä.

– Kodin pitää olla viihtyisä ja turvasatama. Sellainen asunnostani tulee. Tulee kuitenkin reissattua työn puolesta ja oltua poissa kotona, niin sitten kun on kotona, niin on hyvä olla mukava fiilis.

Risteyksessä-levyn ilmestymisen aikoihin syksyllä Jonne Aaron puhui paljon vuoden 2011 eron aiheuttamasta tuskasta. Nyt hyväntuulinen Jonne vakuuttaa menneensä elämässä eteenpäin.

– Fiiliksen kuulee sitten seuraavilta levyiltä. Erosta on jo vuosia, joten elämä on mennyt eteenpäin ja paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa sen jälkeen, muusikko kuvailee.

Jonne Aaronin Ota mut -biiisin Kanarialla kuvattu video julkaistaan lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja