Mainos

Jonne Aaron: Sylikummi mukana uudessa bändissä

Laulaja Jonne Aaron esiintyi Radio Novan Nova Stagella tiistaina. Keikan jälkeen MTV3.fi esitti Jonnelle fanien toivomia kysymyksiä.

Radio NovanNova Stagellakuultiin tiistaina herkkää tunnelmointia ja kesäistä iloa, kun laulaja Jonne Aaron esiintyi akustisesti. Negative-bändin keulahahmona tunnettu Jonne Aaron elää uutta vaihetta elämässään, sillä huhtikuussa julkaistiin hänen sooloalbuminsa Onnen vuodet. Miten Negativen jäsenet suhtautuivat muutokseen?

– Eiväthän he kauhean mielissään olleet, olemme kuitenkin viidentoista vuoden ajan tehneet putkeen hommaamme ja ihmiset tottuvat tiettyyn sapluunaan. On ollut itsestäänselvyys, että kiertueen ja promootion jälkeen tehdään uutta albumia, mutta nyt tuli elämässä vaihe, että meni kaikki uusiksi.

Tällä hetkellä Jonne Aaron kiertää sooloalbuminsa tiimoilta ahkerasti Suomea. Bändikaverit ovat menneet uusiksi, vaikka löytyy joukosta yksi ennestään tuttu kasvo sekä yksi sukulainen. Jonne Aaronin bändissä basson varressa heiluu Jan Wessman ja rummuissa Antti Mäkinen. Myös Negative-bändistä tunnettu kosketinsoittaja Janne ”Nakki” Kokkonen jatkaa yhteistyötä Jonne Aaronin kanssa.

– Janne on sellainen minun luottokanttorini. Hän on todella lahjakas ja pystyy hyvin hahjmottamaan kappaleita, Jonne Aaron kuvailee.

Jonne Aaron Liimataisen lisäksi Liimataisista tunnetaan hyvin hänen veljensä, musiikkimanageri Tommi Liimatainen. Tommia ei sentään bändissä nähdä, mutta eräs toinen Liimatainen kyllä.

– Kitarassa on Liimataisen Jukka, joka on ihan sylikummini, isän nuorin veli. Jukka on soittanut koko ikänsä kitaraa. Hän asui aikanaan Amerikassa ja lähetti minulle ensimmäisen sähkökitaran, kun olin 14-vuotias. Ei ole hienompaa kun soittaa sedän kanssa, Jonne fiilistelee.

Vaikka musiikkityyli on muuttunut rauhallisemmaksi, ei bändiltä puutu menoa ja meininkiä.

– Perus keikkahommaa tämä edelleen on, vaikka ei tämä kyllä mitään perusmeininkiä ole. Olemme hajottaneet nyt enemmän mikkiständejä ja lavoja kuin Negativen kanssa moneen vuoteen, Jonne Aaron nauraa.

Jonne Aaron vastasi MTV3.fin haastattelussa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin. Katso videolta, mitä Jonne Aaron totesi Emilialle, joka toivoi Jonnea mökilleen keikalle.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja