Jonna

#bbjonna
HTTP Status 404 – Not Found

HTTP Status 404 – Not Found

 

Jonna

Syntymävuosi: 1990, 24v

Horoskooppimerkki: Vesimies

Siviilisääty: Naimaton

Kotikaupunki: Jyväskylä

Ammatti tai koulutus: Opiskelija, nyk. myyjä

Pituus: 172 cm

Perheenjäsenet: Äiti, isä, pikkusisko ja isoveli

Harrastukset: Matkustelu, laitesukellus, hengailu kavereiden kanssa

Lemmikkieläimet: Ei ole.

Haaveammatti lapsena: Poliisi, nuorisotyöntekijä, jossain vaiheessa halusin lähteä öljynporauslautallekin, ja psykologiksi.

Haaveilen: Ihan vaan onnellisesta ja terveestä elämästä, en mää niin mitään kuuta taivaalta tarvitse, kunhan pysyn yhtä iloisena ja mukavana ja onnellisena kuin tähänkin asti elämässäni ja saan pitää mahtavat ystävät ympärilläni. Tietenkin haluan siihen kylkeen miehen, jonka kanssa jakaa elämäni.

Mottosi: Kaikki aina järjestyy

 

Kuvaile tavallinen päiväsi arkena?

Perus-arkea on töissä oleskelu, mutta jollei ole töitä niin herään aamulla, juon rauhallisesti kahvia, parikin tuntia joskus voi mennä. Sit lähden todennäköisesti keskustaan tai jollekin kaverille, kesäaikana tykkään hengata tosi paljon pihalla; rannalla tai satamassa. Joskus haluan olla vaan itsekseni, oon vaan kotona, kuuntelen musiikkia ja ehkä joskus jopa innostun siivoilemaankin kämppää. Aika rauhallisesti mun arki menee töiden, kavereiden ja itseni välillä.

Jos on koulua, niin sitten päivä siellä, sitten ihan vaan kotona hengailua ja illaksi kavereiden kanssa oleilua yleensä, jos jaksaa. Syksy- ja talviaikaan on paljon viikolla opiskelijabileitä, joissa oon poikkeuksetta aina mukana. Siten ilta noudattelee hyvinkin viikonlopun kaavaa!

Kuvaile tavallinen päiväsi viikonloppuna? 

Aamulla herään; juon taas kahvia rauhallisesti parikin tuntia valmistautuessani ja hengaillessani itsekseni. Sitten kamat kantoon, porukka koolle ja puistoon istumaan (kesäaikana totta kai, talvella jonkun kaverin kämpille). Aika meluisasti ja riehakkaasti menee koko ilta seurustellessa, ja yön pikkutunteina paikalliseen yökerhoon. Dagen efterinä en saata välttämättä vastata kellekään puhelimeen, vaan pelkästään nukun ja syön totta kai.

Monesti mulla on lauantaisin aamuvuoro 6-13, joka ei sinänsä vaikuta viikonlopun tapahtumiin muuta kuin että saatan aikataulujen salliessa nukkua jopa päiväunet ja sitten vasta kamat kantoon ja menoksi. Vuodessa ei oo juurikaan viikonloppuja, jolloin mulla ei olis juhlia tai illanistujaisia. Pakko keksiä aina jotain, koska lauantai on ehdottomasti viikon paras päivä!

Mitkä ovat elämäsi kolme suurinta saavutusta?

 Pääsin työharjotteluun Thaimaahan talveksi 2012–213, jossa elin parhaan puolivuotisen mun elämässäni.

Kun pääsin tänne Jyväskylään kouluun ja muutin tänne, se oli kyllä seuraavaksi paras idea ikinä.

Mulla on paljon ihania kavereita ja ihanan koti ja ylipäätään onnellinen elämä tähän asti, jee!

Mitkä ovat parhaat puolesi ja piirteet, joilla erotut muista?

Iloisuus, auttavaisuus, huumorintaju ja asioiden oikealla tavalla ottaminen vastaan. Myös ahkeruus!

Erotun ainakin äänestä, mulla on suhteellisen kova ääni ja nauru, josta saan kyllä kuulla jatkuvasti (hyvällä totta kai). Positiivisuus erottaa mut myös joskus tiettyjen ihmisten seurassa, mä en jaksa negatiivisia ihmisiä.

Mitkä ovat huonoimmat puolesi?

Kärsimättömyys.

Mitä näet itsesi tekemässä kymmenen vuoden kuluttua?

Toivottavasti oon silloin jo seurustellut pitkään, ja saanut raha-asiani edes jotenkin kuntoon.  Näen itseni täällä Jyväskylässä asumassa jossain kivassa pikkukämpässä, onnellisena, tekemässä sitä työtä, minkä tulen ehkä ennen sitä jopa keksimään… Että mitä haluan tehdä. Ja matkustelen totta kai. Tulevaisuus on toivoa täynnä, koska tiedän, että jossain vaiheessa mää tulen kyllä keksimään sen "unelma-ammatin" jonka sitten saan. Pääasia, etten oo silloin enää kaupassa töissä.

Mikä on repäisevin asia, jonka olet elämässäsi tehnyt?

Pari kuukautta sitten ainakin tapahtui tosi huikea juttu, johon lähdin ihan nollat taulussa mukaan. Lähettiin kahden likan kanssa kiertämään Eurooppaa, toista muijaa en entuudestaan edes tuntenut enkä toisenkaan kanssa ollut ollut koskaan aikaisemmin missään. Silti päästiin siis seikkailemaan Eurooppaa valuuttana pelkästään Red Bull. Se tulee pysymään mun mielessä yhtenä mahtavimpana ja repäisevimpänä asiana viimeaikaisista tapahtumista, koska olihan se ihan HC-juttu reissata ilman rahaa 2500km, 7 maata, ja päästä aikataulun mukaan perille.

Kuka on elämäsi tärkein henkilö ja miksi?

Ehdottomasti äiti. Tuki ja turva, vaikkakin totta kai ottaa välillä hermoon, se kuuluu asiaan. Mulla on aina ollut hyvät välit äidin kanssa, ja loppujen lopuksi mitä tahansa teenkin tai päätänkin, niin on tosi tärkeää saada äitini hyväksyntä edes osittain. Mää vaan niin rakastan sitä.

Mitä kadut elämässäsi?

Jos oon aikoinaan puhunut pahaa muista ihmisistä. Tai etten lukion jälkeen ollut määrätietoisempi koulun suhteen ja hakenut jotain muuta alaa kuin nykyistä :D

Jos saisit viettää päivän kenen tahansa ihmisen kanssa maailmassa, kenet tapaisit ja miksi?

Heikki Paasosen! Olis niin mahtava päästä jauhamaan sen kanssa, se on semmoinen ihan supliikkimies ja olisi tosi mielenkiintoista kuunnella sen elämäntarinaa. Mielettömän oloinen tyyppi, ainakin kun telkkarista sitä on katsellut, ja jauhamiskavereita ei oo koskaan liikaa!

Millainen on ihannemiehesi tai -naisesi? Voit antaa myös esimerkiksi julkkiksen.

Ihan vaan semmoinen, joka tykkää musta just sellaisena kuin oon ja on aidosti kiinnostunut musta. Tietää, mistä mää tykkään ja mistä en, ja muistaa mun pieniäkin sanomisia ja juttuja, joita en välttämättä edes itse ole tajunnut. Hans Välimäki on ihana.

Mitä ominaisuuksia arvostat eniten toisissa ihmisissä?

Luotettavuutta, keskustelu- ja vuorovaikutustaitoja. Asioiden positiivisuuden näkeminen on mahtava juttu. Totta kai mäkin valitan joskus, mutta semmoinen oikeanlainen asenne kyllä saa mut iloiseksi ja arvostan sitä.

Minkälaisia ihmisiä et voi sietää?

Negatiivisia, jotka valittavat koko ajan ja joka asiasta. Ei kaikki voi olla aina huonosti.

Miksi hait BB-taloon?

Haluan päästä telkkariin ja vähän shokeerata ihmisiä. Jengi on jo monta vuotta puhunut, et mikset Jonna hae BB-taloon, mutta mää niin tiedän, että kun sinne menen, niin leuat loksahtavat auki itse kullakin. Koen, että oon mukava ihminen ja kiva kaveri, ja hauska johon on suhteellisen helppo samaistua. Viihdettä itselle sekä muille.

Mitä et missään nimessä tekisi talossa?

Nyt kun oon vähä miettinyt, niin en kyllä halua hengailla alasti missään nimessä. Bikinit päällä on maksimi.

Mitä kolmea asiaa sinulla tulee talossa ollessasi eniten ikävä ulkomaailmasta?

Varmaan äitiä ja kavereita (ihmiset siis ylipäätään), omaa aikaa ja tietokonetta (eli Feissarimokia).

Minkälaisista asioista todennäköisesti hermostut talossa?

Jos joku jauhaa himona kakkaa toisista tai luo negatiivista ilmapiiriä yleisesti.  Ei oo ihan kiva olla tietyn porukan kanssa neljän seinän sisällä 24/7, jos joku vaan valittaa. Ja jos joku sanoo väärin asioita, en niistä tosin hermostu mutta pakko aina korjata! Esimerkiksi jos joku sanoo "viintä". HUH. Se on "viiniä"! Tai: Thaimaaseen. Eih!

Minkälaiset asiat saavat sinut ilahtumaan talossa? 

Hauskanpito ja yleinen viihtyvyys. Varmasti aika pienetkin jutut, mä yleensä innostun pienistä asioista täällä normielämässäkin! Olisi huikeaa, jos siellä järjestettäisiin kunnon opiskelija-Appro, kun syksy on opiskelijabileaikaa.

Mihin käyttäisit BB:n voittorahat? 

Maksaisin heti Kelalle velkani ja luottokortit veks! Sitten sijoittaisin itseeni, eli lähtisin talveksi reissuun. Saattaisin hurjastella ja jopa ostaa pari vaatettakin, mää en ole kovin ahkera ostoksilla kävijä…

Jonnan meikki on tehty Iberon meikkisiveltimillä ja meikkaustarvikkeilla. Koruina Jonnalla on Iberon syksyn Hong Kong-malliston kaulakoru ja korvakorut. www.ibero.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja