Jonna Tervomaa: Lanttulaatikko on intohimoni

Suosikkiartisti Jonna Tervomaan joulu sujuu tänä vuonna rauhallisissa tunnelmissa. Suosikkilaulajan suvussa juhlahumu keskittyykin joulun sijasta pääsiäiseen.

Keikkalavoille viiden vuoden tauon jälkeen palannut Jonna Tervomaa kertoo tänä vuonna viettävänsä joulua hissukseen pienellä porukalla.

– Meillä otetaan jouluna todella iisisti. Takana on juoksusyksy ja nyt edessä on pitkät pyhät, jolloin yritän levätä ja olla rauhassa läheisten kanssa, laulajatar kertoo.

– Minulla on hirveästi sukulaisia ja ystäviä ripoteltuna ympäri Etelä-Suomea, mutta jouluna ei lähdetä kauheasti reissaamaan. Olemme sopineet niin, että joulu rauhoitetaan, ja perhejuhlapaineet keskittyvät sen sijaan pääsiäiseen.

Tervomaan mukaan pääsiäisen juhliminen isolla porukalla on erityisen hauskaa lasten kannalta.

– Teemme hirveästi hirveän hyvää ruokaa, piirrämme karttoja ja piilotamme pääsiäismunia. Lasten kanssa touhutaan ja sportataan. Lapsia on lähipiirissä riittävästi kunnon älämölön aikaansaamiseksi.

Pienimuotoisesta joulunvietosta huolimatta Tervomaa tunnustaa kuitenkin olevansa jossain määrin jouluihminen.

– Minulla on joitakin perinteitä, jotka ovat jääneet. Esimerkiksi tietyt tuoksut ja ruuat täytyy saada. Lanttulaatikko on intohimoni!

Lue myös:

    Uusimmat