Jonna Geagea joutui jättämään yllättäen Tähdet, tähdet -kilpailun: "Harmittaa kyllä tosi paljon"

Jonna Geagea harmittelee, ettei päässyt esittämään Tähdet, tähdet -ohjelmassa Mötley Crueta.

Tähdet, tähdet -ohjelman kuudennessa livelähetyksessä tähtiartistit pääsivät esittämään salaiset paheensa. Lähetyksen lopussa nähtiin myös dramaattisia hetkiä, kun kolmannen pudotuksen koitettua vähiten ääniä saanut Jonna Geagea joutui jättämään kilpailun. 

– Kyllä mua harmittaa tosi paljon, mutta olen tosi tyytyväinen, että pääsin tänne. Olin jo nelosjaksossa jo jotenkin niin maani menettänyt. Niin kaikki oli mulle plussaa. Mutta tottakai harmittaa. 

Geagean matka Tähdet, tähdet -kilpailussa ei ollut helppo, sillä artisti aloitti matkansa jalka paketissa, murtuneen jalan kanssa. Häntä surettaa kuitenkin se, ettei hän päässyt esittämään omaa voimakappalettaan seuraavassa jaksossa, nimittäin silloin hänen oltaisiin kuultu tulkitsevan Mötley Crueta. 

– Mut ei voi mitään, mä vedän trikoot jalkaan ja laulan sitä himassa!  

Omaksi suosikikseen kuudesta esityksestään Geagea nimeää joko edellisessä jaksossa kuullun Adelen Set Fire to the Rain tai tässä jaksossa tulkittu Pete Parkkosen Kohta sataa. 

Putoamisesta on omat hyötynsä kuitenkin Geagean perheelle, sillä hän oli miehensä kanssa luvannut tyttärillään, että perhe suuntaa johonkin lämpimälle matkalle jahka Geagea putoaa kilpailusta. 

– Mun tyttärethän on tosi onnellisia tästä, Geagea nauraa.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja