Jolien ja Pittin erojupakkaan sotkettu näyttelijä avautuu seksikohtauksesta Bradin kanssa: "Se oli kiusallista"

Angelina Jolien ja Brad Pittin ero on ollut yksi Hollywoodin shokeeraavimpia uutisia. Erojupakasta sai osansa myös näyttelijäkollega Marion Cotillard.

Uutinen Angelina Jolien ja Brad Pittin avioerosta levisi viime syyskuussa. Pari ilmoitti eron syyksi perustavanlaatuiset erimielisyydet.

Julkisuudessa alkoi kuitenkin spekulaatiot Pittin ja tämän vastanäyttelijä Marion Cotillardin suhteesta.

Pitt ja Cotillard tähdittävät toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Allied-elokuvaa. Kaksikko näyttelee elokuvassa rakastavaisia. Elokuvassa on ainakin yksi intiimi kohtaus, jossa pari rakastelee autossa hiekkamyrskyn aikana.

Cotillard puhui kohtauksesta elokuvan pressitilaisuudessa. Hän paljasti, että kohtausta varten luotiin erittäin tarkka koreografia.

– Kun tietää, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, se antaa vapauden näytellä tunnetiloja. Silloin ei tarvitse miettiä, mitä teen seuraavaksi, nousenko hänen päälleen vai mitä ihmettä? Se on erittäin kiusallinen tilanne, Cotillard myöntää.

– Nauroimme, koska se helpottaa niin outoa tilannetta. Siinä on aikaa katsoa toisiaan silmiin ja todeta, että kyllä, tämä on outoa. Nyt teemme tämän, nousen päällesi ja sitten suutelemme, hän kuvailee.

Allied saa ensi-iltansa marraskuun 23. päivänä.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat