Joko taas? Norjan hiihtotähdelle karuja uutisia MM-kisojen alla

Frida Karlssonin lyyhistyminen loppunousun jälkeen säikäytti - Jari Isometsä:"Normaalia toimintaa kestävyysurheilussa" 2:57
"Huippu-urheilu on sairasta" – Jari Isometsältä painava sana Tour de Skin hurjasta päätösetapista.

Maastohiihdon viiden vuoden takainen olympiavoittaja Simen Hegstad Krüger juhli viime sunnuntaina Tour de Ski -kiertueen miesten kakkossijaa, mutta uusi viikko toi norjalaiselle takapakkia.

Krüger, 29, kertoi perjantaina Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle, että hän on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.

– Tauti vaikuttaa lievältä, joten en ole kovin huolissani, että tästä tulisi pitkäaikainen vaiva, Krüger kirjoitti NRK:lle.

Korona tarttui häneen jo toisen kerran. Hän joutui viime talvena jäämään pois Pekingin olympialaisista sairastumisen takia. Tämän vuoden hiihdon MM-kisat Slovenian Planicassa alkavat 22. helmikuuta.

Krüger on voittanut tällä kaudella kaksi kilpailua maailmancupissa. Joulukuussa hän oli ykkönen Sveitsin Davosissa 20 kilometrin kilpailussa ja sunnuntaina voitokas Tour de Skin päätösetapilla. Molemmat ykkössijat tulivat vapaalla hiihtotavalla.

Norjalaisten kärkinimistä Tour de Skillä sairastui myös Anne Kjersti Kalvå.


Lue myös:

    Uusimmat