Jokerien omistusportaaseen siirtyvältä Teemu Selänteeltä kovaa puhetta – "Buumi on tulossa"

Jokerien omistusportaaseen siirtyvä Teemu Selänne lähetti viestin jääkiekkoväelle –"Buumi on tulossa" 3:42
Katso videolta, millä mielellä Selänne on seurannut suomalaisen jääkiekon menestysvuotta ja mikä on legendan mielestä menestyksen takana.

Suomen jääkiekkolegenda Teemu Selänne kertoi lauantaina Bermuda-tennisturnauksen yhteydessä MTV Urheilulle, että hän tulee olemaan mukana Jokerien omistusportaassa tulevaisuudessa.

Jokerit on pelannut edellisen kerran kotimaisessa Liigassa kaudella 2013-2014, minkä jälkeen se vietti kahdeksan kautta KHL:ssä. Nyt edessä on paluu kotimaan pääsarjaan, mikä voi tapahtua aikaisintaan kaudella 2023-2024. Selänne on innostunut tulevaisuuden näkymistä.

– Parin viikon päästä tulee enemmän uutisia, mutta voin Jokerit-fanina sanoa, että kaikki näyttää hyvältä. Voitte olla innoissanne. Hienoja asioita tulee tapahtumaan, Selänne sanoi.

– Jokerit on ollut minulle aina tärkeä asia. Olen innoissani, että paluu SM-liigaan on mahdollinen ja sitä kautta tulen myös olemaan omistajaportaassa sekä muussakin toiminnassa. Haluan tietysti kaikki jokerilegendat mukaan tähän. Rakennetaan brändi sellaiseksi huumaksi, mitä se oli aikoinaan 1990-luvulla. Meillä on kaikki aseet ja tiedän, mitä palautetta on tullut jo nyt. Voin taata, että buumi on tulossa, Selänne totesi.

Selänne siirtyi 15-vuotiaana Jokereihin ja nousi neljä vuotta myöhemmin edustusjoukkueeseen. Selänne pelasi Jokereissa kolme liigakautta ennen siirtymistä taalajäille NHL:ään. Hän voitti Suomen mestaruuden Jokerien paidassa kaudella 1991-1992.

Katso pääkuvan videolta, millä mielellä Selänne on seurannut suomalaisen jääkiekon menestysvuotta ja mikä on legendan mielestä menestyksen takana.

Lue myös:

    Uusimmat