Jokereille kolmas tappio putkeen – avausmaali kaunista katsottavaa

Helsingin Jokereiden tappioputki venähti kolmen ottelun mittaiseksi, kun se kärsi niukan 2-3 tappion Moskovan Spartakille.

Jokerit aloitti ottelun mallikkaasti, kun Peter Regin iski avausmaalin ylivoimalla tyylikkään kuvion päätteeksi. Ottelun seuraavaa maalia saatiin odottaa pidempi tovi, sillä Spartak tasoitti ottelun erän loppupuolella Ansel Galimovin toimesta.

Spartak siirtyi johtoon kolmannen erän alkupuolella Artyom Fyodorovin osumalla. Anatoly Nikontsev iski vielä tyhjiin ottelun loppupuolella. Regin onnistui vielä tämän jälkeen nostamaan Jokerit maalin päähän, mutta nousu jäi tällä kertaa yhden maalin mittaiseksi.

Spartak nousi voitollaan Jokereiden edelle läntisessä konferenssissa. Jokerit on nyt seitsemäntenä, mutta sillä on vähemmän otteluita pelattuna kuin kellään muulla konferenssin joukkueella.