Jokereille katkera kotitappio jatkoajalla – jo yhdeksäs peräkkäinen tappio Moskovan Dynamoa vastaan

Helsingin Jokerit kärsi Tapaninpäivän illassa 3-4 tappion jatkoajalla Moskovan Dynamoa vastaan. Jokerit on nyt hävinnyt yhdeksän ottelua putkeen Dynamolle.

Vierasjoukkue Dynamo aloitti ottelun vahvasti se johti ottelun puolivälissä peliä 2-0 lukemin Miks Indrasisin ja Dmitri Moisejevin maaleilla.

Jokerit onnistui nousemaan toisessa erässä tasoihin, alkutahdit löi Viktor Lööv ja Sakari Manninen tasoitti ottelun ylivoimalla erän lopulla.

Kolmannessa erässä John Norman vei Jokerit johtoon, mutta Vadim Shipatshev tarjoili Dmitri Kagarlitskille tasoituksen ylivoimalla.

Sama kaksikko oli asialla myös jatkoajalla, roolit olivat vain vaihtuneet. Shipatshev iski kiekon maaliin, kun jatkoaikaa oli pelattu 3.18.

Jokerit jatkaa läntisen konferenssin kolmantena, kun taas Dynamo on sijalla kuusi.