Jokereiden tanskalaisvahvistus kovaan ulkomaalaiskerhoon – Otakar Janeckyn lukuihin vielä matkaa

Jokereiden Jesper Jensen, 27, pelaa 200. ottelun KHL:ssä, kun Jokerit kohtaa Slovan Bratislavan kotonaan. Jensen liittyy kovaan klubiin, sillä hänestä tulee seuran viides ulkomaalaisvahvistus, joka on yltänyt samaan rajapyykkiin Jokereissa. 

Ennen Jenseniä Jokereiden ulkomaalaisvahvistuksista 200 ottelun kerhoon ovat päässeet Otakar Janecky, Steve Moses, Jeremy Dehner ja Peter Regin. Janeckyn ottelumäärään on vielä matkaa, sillä Janecky pelasi urallaan Jokereissa 355 ottelua (99+279=378). 

Jensen tuli Jokereiden riveihin syksyllä 2015 SHL:n Färjestadista. Puolustaja on luutinut Jokereiden takalinjoilla tasaisen varmasti ja tehnyt 199 KHL-ottelussaan tehot 8+27=35.

Hänen teholukemansa on 14 plussan puolella, ja keskimääräinen jääaika 18.03.

Jensen on totuttu näkemään romuluisen Oliver Lauridsenin pakkiparina, eikä häntä siitä paikalta kammeta juhlapelissäkään. 

Tomi Mäki, Mika Niemi, Alex Grant ja Nico Nurmikanta tekevät paluun helsinkiläisten kokoonpanoon. Huilivuorossa ovat John Norman, Nicklas Jensen, Pekka Jormakka ja Sami Lepistö. Ryan Zapolski on torjuntavuorossa. Max Wärn on loukkaantuneena sivussa. 

Ottelu Slovania vastaan on Jokereille runkosarjassa toiseksi viimeinen. Jokerit on varmistanut jo neljännen sijansa, ja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee Moskovan Dynamo. 

Jokerit on voittanut kaikki kolme otteluaan tällä kaudella KHL:n viimeisenä majailevaa Slovania vastaan. 

Videolla tiistain Tulosruutu. 



Lue myös:

    Uusimmat