Jokereiden Lauri Marjamäki ei sulattanut SKA-ottelun ratkaisua: "En viitsi sanoa suoraan, mikä maku jäi"

Jokereiden voittoputki KHL:ssä katkesi keskiviikkona, kun SKA nappasi helsinkiläisseurasta 4-3-jatkoaikavoiton. Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa peliin, muttei jatkoajalla vihellettyyn rangaistukseen.

Pääkuvan videolla keskiviikon Tulosruudun kuvaa SKA-Jokerit -ottelusta.

Tappio oli Jokereiden kauden ensimmäinen. SKA upotti voittomaalinsa jatkoajalla ylivoiman turvin. Tuomaristo vihelsi Jokereille rangaistuksen liian monesta pelaajasta jäällä, ja isäntien Patrik Hersley kiitti.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki kertoi seuran nettisivuilla jatkoajalla vihelletyn rangaistuksen olleen iso tuomio.

- En viitsi sanoa suoraan, mikä maku ottelusta jäi. Jatkoaika oli hyvä, mutta linjatuomari teki ison ratkaisun. Jätkät taistelivat hyvin, mutta oli ilkeää, että osuma meni omasta pelaajastamme.

Ottelu oli tiukka, sillä helsinkiläiset nousivat kolmesti tappioasemasta tasoihin. Tehokkaimpia pelaajia olivat Pekka Jormakka ja Nicklas Jensen, jotka tekivät molemmat tehot 1+1. 

Marjamäen mukaan taisteluun voi olla tyytyväinen, mutta kolmeen pisteeseen olisi tarvittu enemmän.

- Peli osoitti, että pystymme parhaimmillamme pelaamaan melko hyvää kiekkoa. Saatiin vastustaja aikamoisiin purjeisiin.

- Emme olleet erinomaisia. Täällä (Pietarissa) tarvitaan erinomainen suoritus.

Jokerit pelaa seuraavan kerran perjantaina Vitjaz Podolskin vieraana. Joukkueessa pelaavat suomalaisille tutut maalivahti Joni Ortio ja hyökkääjä Miro Aaltonen.

Lue myös:

    Uusimmat