Johnny Deppin entinen puoliso meni kaikessa hiljaisuudessa naimisiin: "Rakkaus on ainut mitä tarvitsen"

Johnny Deppin vaimo syyllinen väärentämiseen – salakuljetti pariskunnan koirat Australiaan 1:04

Johnny Deppin entinen puoliso Vanessa Paradis on avioitunut ohjaaja Samuel Benchetritin kanssa. 

VIDEO: Johnny Deppin vaimo syyllinen väärentämiseen – salakuljetti pariskunnan koirat Australiaan

Useiden korkean profiilin suhteiden jälkeen näyttelijä-malli Vanessa Paradis on mennyt naimisiin ohjaaja Samuel Benchetritin kanssa. Lähteiden mukaan pari sanoi toisilleen tahdon viime viikonloppuna. 

Pariskunta meni naimisiin Ranskassa Saint-Simeonin kaupungintalolla, joka sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Pariisista. 45-vuotias Benchetrit oli pukeutunut tilaisuutta varten tummansiniseen pukuun, kun taas 45-vuotiaalla Paradisilla nähtiin drapeerattu valkoinen iltapuku sekä pitkä huntu. 

Tilaisuudessa olivat paikalla Paradisin sekä hänen entisen puolisonsa, näyttelijä Johnny Deppin lapset Jack, 16, sekä Lily-Rose, 19. Paradis ja Depp eivät menneet koskaan naimisiin, mutta he seurustelivat vuosien 1998-2012 aikana. 

Paradis tapasi Benchetritin ensimmäistä kertaa vuonna 2016, kun hän esiintyi tämän Chien-elokuvassa. Avioliitto on Benchetritille toinen: hän oli naimisissa ranskalaisen näyttelijä Marie Trintignantin kanssa vuosina 1998-2003. Paradisille avioliitto on ensimmäinen. 

Vuonna 2011, ennen kuin Paradis ja Depp erosivat, näyttelijä kertoi antamassaan haastattelussa ettei hänellä ole aikomustakaan astella alttarille. 

– Se on romanttista ja juhlaosuus on hauska, mutta se on vähän niinkuin idea sielunkumppanista: en pysty kuvittelemaan sitä omalle kohdalleni.

– Tiedän niin monia ihmisiä, jotka menevät naimisiin ihmisten kanssa, jotka repivät heidät rikki. Seremonioilla ei ole väliä minulle, rakkaus on ainut mitä tarvitsen. 

Lähde: W Magazine 

Lue myös:

    Uusimmat