Johnny Depp myöntää: Tämä temppu oli viedä henkeni

Johnny Depp tekee uudessa elokuvassaan vaarallisen näköisen tempun tulen kanssa. Mies myöntää törttöilleensä nuorena poikana niin, että koko pää oli liekeissä.

Näyttelijä Johnny Depp, 48, nähdään pääroolissa uudessa elokuvassa The Rum Diary. Eräässä kohtauksessa Deppin roolihahmo Paul Kemp syöksee vahvaa puertoricolaista alkoholia suustaan tulitikkuun luoden palavan ihmissoihdun. Depp teki tempun elokuvassa itse, mutta se ei ole miehen ensimmäinen kerta. Elokuvan lehdistötilaisuudessa Depp myönsi joutuneensa nuoruudessaan vaaralliseen tilanteeseen, jossa joutui hengittämään tulenkatkua.

– Nuoruudessani puhalsin todella typerästi hiukan bensiiniä soihtua kohden, jonka jälkeen pääni oli tulessa. Tämä on totta, Depp myöntää.

– On se kumma juttu, kun pääsi on tulessa. Tuppaat olemaan ensin paniikissa. Kun paniikki laskee ja huomaat ettei tuli ole sammunut, lähdet juoksemaan – mikä on pahin asia, mitä voit tehdä. Ystäväni nimeltä Bones tuli pelastamaan minut. Hän pelasti henkeni, Depp muistelee.

Eipä sillä, että Depp olisi ottanut opikseen. Mies oli niin uponnut roolihahmoonsa, että näytti esittävän tätä kameroiden sulkeuduttuakin.

– Teen tempun uudestaan vaikka tänään, mikäli haluatte, Depp totesi pokerinaamalla.

Kommentti sai puheenvuorojen jakajan päättämään lehdistötilaisuuden vitsailemalla, että parempi päättää tilaisuus, ennen kuin Depp sytyttää paikan tuleen.

Katso The Rum Diary -elokuvan traileri:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja