Johannes Hösflot Kläbo ja Aleksandr Bolshunov kuin kukkopojat – venäläisen synttäreiden jälkipyykissä kovaa tekstiä

Aleksandr Bolshunov välitti ennen vuoden vaihtumista Johannes Hösflot Kläbolle kutsun syntymäpäiväjuhliinsa. Maastohiihdon Tour de Skillä kisaava kaksikko on nyt ladannut kovaa tekstiä tapauksen jälkikommentoinnissa.

Bolshunov juhlisti 23-vuotissyntymäpäiviään uudenvuodenaattona. Venäläistähti toivotti Kläbon tervetulleeksi juhliinsa median välityksellä.

– Hän voi tulla hotellillemme kello 19. Hän saa maistaa syntymäpäiväkakkua ja isäni kotitekoista vodkaa, Bolshunov sanoi Norjan TV2:lle.

Kläbo oli tuolloin juuri jäänyt Tour de Skin 10 kilometrin vapaan hiihtotavan väliaikalähtökilpailussa Italian Toblachissa 17:nneksi, kun taas Bolshunov oli sivakoinut kisassa kolmanneksi. Yllätys, yllätys, norjalaisässää ei venäläisen synttärikemuissa näkynyt. 

– Ilmestyikö hän paikalle? Ei, olen pahoillani. Ja olen todella pettynyt häneen. Itkin kolme tuntia yrittäessäni saada häntä hotellillemme, Bolshunov veisteli Expressenille.

Kläbo tykitti vastapalloon.

– Niin kauan kuin asiat menevät hyvin Bolshunovilla, hän on hyvin iloinen ja lähettää kutsuja oikealle ja vasemmalle... norjalainen latasi.

"Hän näyttää pikkupojalta"

Bolshunov johtaa Tour de Skitä neljän osakilpailun jälkeen 16 sekunnilla ennen maanmiestään Sergei Ustjugovia. Kläbo on kolmantena, 26 sekunnin päässä Bolshunovista.

Kläbo sanoi tuoreeltaan, että hänellä täytyy olla hurjan hyviä päiviä, jotta hän olisi lopussa kokonaistilanteessa kärkikolmikossa. Bolshunovin mukaan Kläbo on luovuttamassa liian helpolla.

– Näyttää, että hän haluaisi pois Tourilta ennen päätösetappia. Kahtena viime päivänä hän on puhunut paljon luovuttamisesta, joten hän saattaisi skipata loppunousun, Bolshunov sanoi uudenvuodenpäivänä.

Bolshunov sanoi kuitenkin, ettei hän usko, että Kläbo luovuttaa.

– Hän ei ole pikkupoika, joten hän ei luovuta.

– Mutta hän näyttää pikkupojalta, Bolshunov jatkoi piruiluaan.

Tour de Skitä on vielä kolme etappia jäljellä Val di Fiemmessä. 

Lue myös:

    Uusimmat