Johanna Koivun tulikoe: Nämä juontajat esikuvina

Elonkerjuun viulistina tunnettu Johanna Koivu juontaa MTV3:lla torstaina starttaavaa Sing along -musiikkivisailua.

Syksyn uutuusohjelma Sing along tarjoilee viihdyttävän kattauksen musiikkia, improvisaatiota ja erilaisia vieraita. Ilman aiempaa kokemusta juontajan saappaisiin astuva Koivu kertoo valmistautuneensa uuteen pestiinsä muun muassa katselemalla erilaisia ohjelmia ja juontajien suorituksia.

– Lähdin ihan siten orientoitumaan, että tein omaa tutkimustyötä. Katselin ohjelmia ja sellaisia juontajia, jotka minun mielestäni olivat ammattitaitoisia ja hyviä. Heidän juontojen avulla yritin analysoida, että mihin se ammattitaitoisuus perustuu, Johanna kertoo MTV3.fille.

Ketkä juontajat ovat sitten olleet naiselle esikuvia, joiden juontoja Johanna on tarkkaillut?

Maria Sid oli yksi. Susanna Laine on myös todella positiivinen ja sädehtivä ja Paasosen Heikki on myös hyvä sekä Ellen Jokikunnas. Nuorekkuutta ja rentoutta, mutta silti pysytään asiassa.

Johanna ei koe mahtuvansa mihinkään perinteiseen juontajan muottiin, vaan tekee ohjelmaa omilla vahvuuksillaan. Koivu on kuitenkin valmistautunut siihen, että erilaista palautetta ja kritiikkiä saattaa tulla.

– Totta kai sitä kritiikkiä varmasti tulee, mutta se kuuluu tämän työn luonteeseen. Palautettakin luultavasti tulee, mutta siihen olen jo jonkun verran tottunut. Pitää vain ajatella niin, että jokaisella ihmisellä on oikeus mielipiteeseen ja pääasia on se, että on itse tyytyväinen siihen mitä tekee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat