Johanna Koivu: Uudesta solistista lisää draivia

Elonkerjuu-yhtyeen viehättävä viulisti Johanna Koivu huomaa näkevänsä asioita eri tavoilla uuden laulajan myötä.

Elonkerjuu-yhtye sai uuden solistin tammikuussa Juha Lagströmistä. Uudistettu kokoonpano aloitti keikkailun syyskuussa runsaan kolmen kuukauden mittaisella keikkakiertueella. Bändi julkaisi Ilon pirstaleet -albumin syyskuussa, ja se myikin kultaa parissa päivässä.

Lauri Tähkän paikalle Elonkerjuu-yhtyeen solistiksi tullut Lagström on tuonut uutta näkökulmaa yhtyeeseen. MTV3:n Sing Along -ohjelmastakin tuttu juontaja Johanna Koivu on ilahtunut yleisön innostuneesta vastaanotosta.

– Mukava huomata, että yleisö ihan villiintyy keikoilla. Meillä on hyvä uusi draivi päällä, sellainen freesi meininki. Uusi laulaja tekee tosi paljon, Koivu kuvailee MTV3.fille NRJ Fashion Night -tapahtumassa.

Elonkerjuu-viulisti on huomannut saaneensa uutta perspektiiviä vanhoihin rutiineihin solistin kautta.

– Hänelle (Lagströmille) on niin moni asia uutta, niin sitä alkaa itsekin ihan eri tavalla katsoa sitä touhua. Ei pidä niin itsestäänselvyytenä aina kaikkea, Koivu tiivistää tuntojaan.

Pitkät keikkamatkat sujuvat bussissa lyhyiden yöunien jälkeen lähinnä lepäillen ja kunnosta huolehtien.

– Keikkamatkoilla ei kauheasti kujeilla, se on sellaista lepäilemistä ja seuraavaan päivään valmistautumista. Jos on aikaa, niin minulla itselläni se on lenkkeilyä ja kunnon ylläpitoa, hän tuumailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat