Johanna ja Renny Harlinin tytär on ilahduttanut vanhempiaan viikon ajan – ensimmäiset piirteet persoonallisuudesta selvillä

Renny ja Johanna Harlinin tyttö syntyi – kuuntele vanhempien koskettava äänitervehdys 2:24
Renny ja Johanna Harlinin tyttö syntyi aikaisemmin heinäkuussa - kuuntele tuoreiden vanhempien koskettava äänitervehdys.

Harlinit jakoivat koskettavan päivityksen viikon ikäisestä tyttärestään.

Johanna ja Renny Harlinin yhteinen tytär syntyi noin viikko sitten Yhdysvalloissa. Ylpeät vanhemmat ovat somettaneet pienokaisestaan aktiivisesti kuluneen viikon ajan.

Tuoreessa julkaisussa Harlinit kuvailevat tytärtään kauniisti. 

– Pieni ihmeemme on viikon vanha tänään. Toiveet, unelmat, rakkaus, koko tulevaisuus. Kaikki on sinussa, täydellinen pieni tyttäremme.

– Pikkuinen on reipas, kiltti ja utelias tyyppi. Rakastaa haleja ja pusuja. Kiitos rakas Pumpkin että saamme olla sinun vanhempasi, pariskunta kirjoittaa.

Julkaisussa pienokainen on puettu valkoiseen, pitsiseen yläosaan ja harmaisiin housuihin. Vanhemmat myös suukottelevat lastaan hellästi.

Pariskunta muutti Miamiin toukokuun lopussa, missä Johanna synnytti pariskunnan tyttären. Rennyllä on pienen tyttären lisäksi reilu parikymppinen Luukas-poika.

– Pikkuprinsessamme syntyi maailmaan tiistaina 19. heinäkuuta klo 08.05 aamulla Miamin aikaan, joka oli 15.05 Suomen aikaa. Synnytys meni yllättävän nopeasti, kivuista selvisimme yhdessä. Meidän äiti ja pieni tytär voivat loistavasti, Renny kertoi tunteellisena.

The Harlins -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24.8. Ensimmäinen kausi on jo nähtävillä.

Lue myös:

    Uusimmat