Johanna Harlinin raskaus etenee – poseerasi uima-altaalla Miamissa: "Epätodellista ja kaunista"

Johanna Harlin murtuu kyyneliin – raskaustesti näyttää positiivista 1:37
Näin Johanna Harlin reagoi, kun sai tietää olevansa raskaana.

Pariskunta iloitsee kasvavasta pienokaisestaan.

Johanna Harlinin raskaus etenee Instagramin mukaan mukavissa merkeissä. Harlin julkaisi hiljattain kuvan, jossa nautiskelee keltaisessa uima-asussa altaan reunalla Miamissa.

– Sunnuntai takapihallamme! Epätodellista ja kaunista. Pienokainen rakastaa uima-allasta, Harlin kirjoitti julkaisussaan englanniksi.

Myös Renny Harlin kommentoi rakkaansa kuvaa iloiseen sävyyn.

– Sunnuntain hupipäivä. Kiitämme onnellisia tähtiämme joka päivä tästä yhteisestä elämästä paratiisissa, Renny kirjoitti.

Harlinien elämää on seurattu The Harlins -sarjassa, joka ilmestyy maksuttomassa MTV Katsomossa. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella nähtiin liikuttavia hetkiä, kun pari meni naimisiin ja sai tietää perheenlisäyksestä. Pariskunta päästää katsojat myös tulevaisuudessa elämäänsä, sillä sarja saa jatkoa elokuussa.

Harlinit kuvaavat paljon materiaalia itse, mutta myös kuvausryhmä ikuistaa heidän elämäänsä.

– Nautimme siitä, kun pidimme päiväkirjaa meidän elämästämme. Tietenkin toivoimme, että vastaanotto olisi positiivinen ja saisimme toisen kauden. Olemme nähneet palautteesta, että ihmiset tarvitsevat tällaista positiivista viestiä nykyaikana ja se tekee ihmisille hyvää, pariskunta kertoi aikaisemmin.

– Olemme todella innoissamme asiasta. Uskomme, että toisesta kaudesta tulee vielä parempi, pari hehkutti.


Lue myös:

    Uusimmat