Joensuun puukotuksista epäillyt jäivät kiinni Jyväskylässä

Joensuun puukotuksista epäillyt kaksi miestä on otettu kiinni Jyväskylässä, tiedottaa poliisi.

Poliisi kertoo, että epäillyt otettiin Jyväskylän poliisin toimesta kiinni varhain tänä aamuna.

– Rikoksesta epäillyt olivat liikenteessä Kontioniemestä anastetulla Venäjän rekisterissä olevalla pakettiautolla, kerrotaan tiedotteessa.

Poliisi on aiemmin kertonut, että tapahtumat saivat alkunsa välienselvittelystä yökerhon tupakkakopissa kello kahden aikaan yöllä. Paikalle tuli kaksi järjestyksenvalvojaa, joista toinen loukkaantui puukotuksessa vakavasti. Myös kaksi muuta miestä loukkaantui vakavasti.

Rikoskomisario Johanna Halttusen mukaan heitä pystytään silti todennäköisesti kuulustelemaan vielä tänään.

– Heillä ei enää ole hengenvaaraa, sanoo Halttunen.

– Vielä ei ole tietoa siitä, mikä johti tähän tilanteeseen. Ei tiedetä sitäkään, millaisia yhteyksiä epäillyillä ja asianomistajilla mahdollisesti on, kertoo Halttunen.

Epäiltyjen ja puukotettujen lisäksi poliisi ryhtyy kuulustelemaan myös tapahtumien silminnäkijöitä, ravintolan henkilökuntaa ja mahdollisia muita todistajia. Itse tupakkakopissa oli puukotuksen tapahtuessa Halttusen mukaan kymmenkunta ihmistä. Koppi on läpinäkyvä, joten silminnäkijöitä on todennäköisesti muitakin.

Kiinni otettuja miehiä epäillään kolmesta tapon yrityksestä. Molemmilla on poliisin mukaan tilillään aiempia väkivaltarikoksia. He ovat kotoisin Joensuun seudulta. Poliisi aikoo vaatia epäiltyjä vangittaviksi, kertoo rikoskomisario Halttunen.

Poliisi kiittää kaikkia vihjeiden ja muiden havaintojen antajia.

Lue myös:

    Uusimmat