Joel Pohjanpalo -show – suomalainen hurjasteli maaleilla Italiassa

Venezian suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo teki sunnuntaina Sampdorian verkkoon kolme maalia jalkapallon Italian Serie B:ssä. Venezia voitti kotiottelunsa 5–3.

Pohjanpalo vei Venezian 16. minuutilla johtoon taidokkaalla ohjauksella. Toisen osumansa Pohjanpalo teki avauspuoliajalla rangaistuspotkusta. Maalitehtailu jatkui toisella puoliajalla, kun Pohjanpalo vei kotijoukkueen 3–1-johtoon komealla syöksypuskulla. Suomalaishyökkääjä otettiin 81. peliminuutilla vaihtoon.

Sampdorian Leonardo Benedetti otti avausjakson lopussa ottelun toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun. Jesse Joronen oli ottelussa Venezian maalilla. Puolustaja Arttu Lötjönen istui Sampdorian vaihtopenkillä.

Pohjanpalo on tehnyt tällä kaudella Italian kakkostasolla kahdeksan maalia, vaikka on ollut osan otteluista sivussa loukkaantumisen takia. Venezia nousi voitollaan sarjataulukossa toiseksi.