Joe Bidenin Jill-puoliso odottaa yhä perinteiden mukaista teekutsua Melania Trumpilta

Melania Trumpin tarina 6:41
Tällainen tarina Donald Trumpin puolison Melania Trumpin taustalla on:

Joe Biden voitti Donald Trumpin viime viikolla järjestetyissä presidentinvaaleissa. Trump ei kuitenkaan ole hyväksynyt vaalitulosta, vaan hän on toistuvasti julistanut Twitterissä, että voitto on hänen.

Presidentti on väittänyt vaalien olleen vilpilliset ja vaatinut muun muassa äänien laskemista uudelleen. Lisäksi meneillään on useita oikeusjuttuja, joilla Trump toivoo saavansa tilanteen käännettyä edukseen. Trump on tänäänkin jatkanut tviittailuaan aiheesta. Biden sanoo, ettei Trumpin vastahakoisuus vaikuta hänen tiiminsä suunnitelmiin.

Myöskään väistyvä ensimmäinen nainen Melania Trump ei ole lähestynyt Joe Bidenin puolisoa Jill Bidenia. Viime vaaleissa tähän aikaan Barack Obaman puoliso Michelle Obama kutsui Melania Trumpin teelle ja tutustumiskierrokselle Valkoiseen taloon perinteiden mukaisesti, kertoo CNN.

Melania Trumpilta tällaista kutsua ei ole tullut. CNN:n nimettömän lähteen mukaan Melania Trump olisi kuitenkin halukas aloittamaan vallanvaihtoprosessin, mutta ei ole voinut tehdä sitä, koska hänen puolisonsa ei ole vielä hyväksynyt tappiotaan.

Julkisuudessa Melania Trump on kommentoinut "amerikkalaisten ansaitsevan reilut vaalit". Hänen on kuitenkin kerrottu myös kehottaneen Donald Trumpia hyväksymään vaalitappion.

Lue myös:

    Uusimmat