Joalin Loukamaa paljastaa haaveensa: "Olen halunnut pitää sitä vähän vielä salaisena"

Erikoishaastattelussa Suomen suosituin instagram-tähti, tanssija ja laulaja Joalin Loukamaa 14:27
Joalin Loukamaa kertoo Viiden jälkeen -ohjelmassa, miltä hänestä tuntuu asua Suomessa.

Joalin Loukamaalla on 3,7-miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Artisti, somettaja Joalin Loukamaa, 20, on osa kansainvälistä Now United -yhtyettä, jossa on jäsenenä 18 nuorta ympäri maailmaa. Loukamaa vieraili MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa hän paljasti haaveilevansa omasta artistin urasta Now United -yhtyeen lisäksi. Loukamaan rooli yhtyeessä on ollut enemmän tanssijana, mutta myös laulu on aina kuulunut hänen elämäänsä.

Loukamaa ei vielä paljasta sooloprojektistaan enempää, mutta tarkoituksena on julkaista omaa musiikkia maailmalle pian.

– Minä olen pitänyt sitä vähän salaisuutena. Kerroin siitä ensimmäistä kertaa äänikirjassani, joka tuli ulos vähän aikaa sitten. On tullut aika moista palautetta mitä en ehkä odottanut, joten olen halunnut pitää sitä vähän vielä salaisena. Voin sanoa, että ehkä kesällä kuullaan siitä vähän enemmän, Loukamaa kommentoi ohjelmassa.

Loukamaa on aktiivinen sosiaalisen median sisällöntuottaja ja haluaa jatkossakin kehittyä siinä. Hän jakaa elämäänsä miljoonille ihmisille Instagramissa ja YouTubessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mitä tapahtui, kun huumekartelli alkoi vaatia suojelurahoja Joalinin perheeltä? Katso Viiden jälkeen-ohjelman haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat