Jo 80. Miss Suomen valinta eteni semifinaalivaiheeseen – "Tiedossa historiallinen missivuosi!"

Missikeisarinna Sunneva Kantola kertoo 20 semifinalistin joukkoon yltäneen niin vaalea- kuin tummaverikköjäkin.

Viime vuosina keväällä kisattu Miss Suomi -finaali käydään tänä vuonna syyskuussa. Eilen sunnuntaina 7. toukokuuta 2017 järjestettiin Miss Suomi -casting-tilaisuus Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevassa Villa Grandessa.

– Kaikki meni hyvin! Uudistukset olivat menneet hakijoiden keskuuteen hyvin perille. Taso oli kova ja semifinalistien valinta oli todella vaikeaa. Kaikki 50 paikalle saapunutta olivat kauniita, mutta vielä mielettömän hyviä puhumaan, kertoo missikeisarinna Sunneva Kantola MTV.fille.

– Tytöillä oli paikalla aiempaa enemmän avustajia. Esimerkiksi Emilia Seppänen (vuoden 2016 Miss Suomen toinen perintöprinsessa) oli jakamassa vinkkejä tytöille. Yritimme tehdä esiintymistilanteen mahdollisimman rennoksi.

Semifinaaliin valittiin yhteensä 20 missikaunotarta.

– Joukkoon ylsi aika tasaisesti tumma- ja vaaleaverikköjä. Aika fifty-fifty taisi olla tilanne tumma- ja vaaleatukkaisten suhteen, Kantola kertoo.

– Tänä vuonna semifinaalisteilta oli ehdottomasti löydyttävä kauneuden lisäksi persoonaa. Nyt on semifinalisteilla vielä edessä taistelu pääsystä kymmenen parhaan joukkoon.


Sunneva Kantola kertoo, että tämän vuoden uudistuksia on suunniteltu jo pitkään.

– Tänä vuonna valitaan 80. Miss Suomi ja vieläpä Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotena. Olen tytöillekin painottanut sitä, että he ovat mukana historiallisena missivuotena.


Lue myös:

    Uusimmat