Jippu jätti miehensä kanssa yhdessä avioerohakemuksen – laulaja kommentoi asiaa Me Naisille: "On ollut ihanaa, että tässä ei ole ollut draamaa"

Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut laulaja Jippu teki elämäntaparemontin:"Tämä on ollut yksi elämäni parhaita asioita" 4:35
Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut laulaja Jippu teki elämäntaparemontin: "Tämä on ollut yksi elämäni parhaita asioita"

Laulaja on edelleen samassa seurakunnassa töissä ex-miehensä kanssa. 

Laulaja Jippu,35, eli Meri-Tuuli Elorinne nähdään torstaina 5. marraskuuta Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka laittaa hänen elämäntapansa remonttiin.

Jippu kertoo nyt Me Naiset -lehdelle, että elämäntaparemonttinsa myötä seurasi myös henkinen kriisi ja ero. Jippu on naimisissa samassa seurakunnassa työskentelevän Sami Elorinteen kanssa. Heillä on yhteinen poika, alakouluikäinen Romeo

Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Sami Elorinne ja Jippu ovat jättäneet avioerohakemuksen yhdessä 8. lokakuuta. Käräjäoikeudesta kerrotaan MTV Uutisille, että avioeron harkinta-aika alkoi 22. lokakuuta.

Jippu kommentoi Me Naiset -lehdelle, että ovat ex-miehensä kanssa edelleen työkavereita. 

– On ollut ihanaa, että tässä ei ole ollut draamaa, kuten aikaisimmissa avioeroissa. Ne ovat aina olleet niin sekopäisiä suhteita. Kerrankin on ollut aikuista ja vastuuntuntoista toimintaa, Jippu toteaa haastattelussa.

Työ seurakunnassa

Jippu on asunut jo joitakin vuosia Turussa työskennellen Mikaelinseurakunnassa. He asuivat miehensä ja poikansa kanssa seurakuntakodin yläkerrassa. Jippu kertoi keväällä MTV Uutisille, että löysi uskon ja uuden elämän kirkkoyhteisössä seitsemän vuotta sitten.

Jippu kertoi antautuneensa elämässään täysin sille kutsumukselle, jonka hän sai seitsemän vuotta sitten. Naisen mukaan tämä kutsumus pelasti hänet suoranaiselta helvetiltä, missä hän tuolloin eli.

– Sain raitistua ja löysin uuden elämän, uudistuin uskossa ja lähdin jumalanpalvelustyöhön. Jätin viihdealan, jätin popmusiikin, jätin kaiken sellaisen mitä aiemmin rakastin ja mikä jopa oli unelmaani, hän totesi. 

Hän kirjoittaa paraikaa elämäkertakirjaa, jonka on tarkoitus ilmestyä ensi vuonna. 

Erosta uutisoi ensimmäisenä Me Naiset


Lue myös:

    Uusimmat