Mainos

Jim Carrey vastaa syytteisiin: "En tule suvaitsemaan tätä sydämetöntä yritystä"

Jim Carrey on julkaissut tunteikkaan lausunnon koskien häntä vastaan nostettua haastetta.

Hollywood-tähti Jim Carreyta vastaan nostetun haasteen mukaan Carrey auttoi ex-tyttöystäväänsä Cathriona Whitea saamaan käsiinsä lääkkeitä ja yritti myöhemmin salata osallisuutensa Whiten lääkkeidenkäyttöön. Haasteen on nostanut Whiten kanssa asumuserossa ollut aviomies. 

Jim Carrey on julkaissut lausunnon aiheesta, jossa hän kertoo, ettei tapausta tulla lakaisemaan maton alle. Tähti aikoo puolustaa omia oikeuksiaan ja kunniaansa.

– Mikä kamala sääli. Minun olisi helppo siirtyä takahuoneeseen tämän miehen asianajajan kanssa ja pyyhkäistä koko asia maton alle. Elämässä on kuitenkin hetkiä, jolloin on noustava puolustamaan omaa kunniaansa pahuutta vastaan. En tule suvaitsemaan tätä sydämetöntä yritystä hyötyä minusta tai rakastamastani naisesta.

Näyttelijä lisää, että Cathriona Whiten ongelmat olivat alkaneet jo kauan ennen kuin he tapasivat.

– Hänen traaginen loppunsa ei ollut kenenkään käsissä. Toivon todella, että ihmiset eivät yrittäisi hyötyä tästä ja antaisivat hänen levätä rauhassa.

Haasteen nostanut Whiten aviomies Mark Burton vaatii Carreylta korvauksia ja hautajaiskuluja sekä oikeudenkäyntikulujen maksamista. 

Carreyn asianajajan mukaan haasteen ainoa tarkoitus on taloudellinen hyöty.


Lähde: Mirror

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja